Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport hatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Az ajaki csapat tagjai a veretlenségüket is óvhatják a sereghajtó Nyírkarász elleni meccsen Fotó: Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 6. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Záhony (8.)–Szabolcsveresmart (11.)

Golyán Gergő, a Záhony szakosztályvezetője: – Először is szeretném megköszönni a Tiszakanyár sportszerűségét, hogy elfogadta a múlt heti mérkőzés időpontjának módosítását! A következő meccsünkön szeretnénk folytatni a hazai győzelmi sorozatunkat, ezzel is gyarapítani pontjaink számát, egyben megörvendeztetni a fáradhatatlan szurkolótáborunkat.

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart elnöke: – Sajnos, alighanem csonka létszámú csapattal lépünk pályára Záhonyban, reméljük a legjobbakat.

Tuzsér (12.)–Ladányi TC (3.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Csúnya vereséget szenvedtünk az elmúlt hétvégén, de ezért is csak három pontot adtak az ellenfélnek! Ami viszont aggodalomra ad okot, a rengeteg kapott gól. Ezen mindenképpen változtatnunk kell, de nem csak a védelemben, hanem minden játékosnak a saját posztjára vonatkozóan el kell végeznie a védekező feladatát. Aki ezt nem így gondolja, annak nincs helye a csapatban! Remélem, a játékosaim átérzik a szombati meccs jelentőségét és kiköszörülik azt a bizonyos „csorbát”.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, Tuzséron minden csapat megszenved a pontszerzésért, ettől függetlenül mi ennek reményében lépünk pályára.

Vasárnap

Ajak (4.)–Nyírkarász (14.)

Barati István, az Ajak edzője: – Három döntetlen után újra nyerni szeretnénk. Végig koncentrálva, kezdeményezően kell játszanunk, hogy ne érjen minket kellemetlen meglepetés.

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Ha nem adunk ajándékba gólokat az ellenfélnek, és mi végre csak a felét kihasználjuk az adódó helyzeteknek, már nem fogunk vereséget szenvedni.

Pátroha (5.)–Vaja (2.)

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – Visszatérve a hétvégi mérkőzésünkre, szeretnénk gratulálni a kettes számú asszisztensnek, a tizenhat éves Hegedűs gyereknek, kiválóan működött, viszont elkövetett egy óriási hibát: nem ő fújta a meccset! A héten két fontos feladat vár ránk, szerdán a Csengersima érkezik kupameccsre, vasárnap pedig a Vaja bajnokira, amely a legjobban igazolt nyáron. Siska mester irányításával tudatos munka folyik, nem hiába a bajnokság egyik legesélyesebb csapata, ugyanakkor nekünk sok a sérültünk, így csak megpróbálhatjuk megnehezíteni a dolgukat.

Siska Attila, a Vaja edzője: – Sanyi barátom mostanában megviccelt néhányszor minket, így van törleszteni valónk. Kíváncsi vagyok, ezúttal milyen huncutságot talál ki, igyekszünk mindenre felkészülni a pátrohai katlanban.

Gyulaháza (6.)–Tiszakanyár (10.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Szeretnénk javítani rossz sorozatunkat, jó lenne mindhárom pontot itthon tartani.

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Fiatal csapat otthonába látogatunk, ha a játékosaim a saját tudásuk szerint fognak futballozni, akkor biztos vagyok benne, hogy pontokkal térünk haza.

Gergelyiugornya (9.)–Fényeslitke (7.)

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Nehéz hét következik a csapat számára. Szerda kupameccs, hétvégén bajnoki a Fényeslitke ellen. A pályánk, sajnos tragikus, ahogy kinéz, szóval, ha vasárnapig még esni fog az eső, akkor sárdagasztás lesz. A Litke nyáron jól erősitett, elvitte például az egyik gólvágónkat. Baktán nyertek, az előző fordulóban rúgtak egy ötöst a Tuzsérnak, tehát minden játékostól elvárom, hogy komolyan vegye a mérkőzést. Már csak azért is, mivel az utóbbi években rendre szenvedünk a ellenük, nekünk pedig illene győzni, főleg otthon.

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – Egy olyan csapat otthonába látogatunk, ahol nehéz nyerni. De ha kitart a legutóbbi fordulóban tapasztalt hozzáállás, valamint a saját játékunkat tudjuk nyújtani, „pontosan” térhetünk haza.

Baktalórántháza (13.)–Újdombrád (1.)

Molnár Levente, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Ha megtaláljuk a góllövő cipőnket, akkor talán itthon tarthatjuk a pontokat, de ehhez csapatként kell működnünk.

Balla János, az Újdombrád edzője: – Megtiszteltetés egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező csapathoz látogatni, de szeretnénk folytatni jó sorozatunkat.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .