Kattints a képre!!

Az ajaki futballcsapat tagjai számára hírzárlatot rendeltek el, így teljes titoktartás mellett, profi szervezéssel sikerült alaposan feldobni a vasárnapi amatőr meccs légkörét. Nagy Zoltán, a megye kettő Nyírerdő csoportban – meglehetősen jól muzsikáló, ősszel még veretlen – együttes jobbszélsője a Pátroha elleni bajnoki (1–1) előtt, a kezdőkörben kérte meg barátnője, Diószegi Nikolett kezét.

Egy felejthetetlen pillanat: Nagy Zoltán a bajnoki meccs előtt kérte meg barátnője kezét Fotó: három határ hírei

A mit sem sejtő ifjú hölgyet a kezdőrúgás elvégzésének ígéretével csalták a pályára, majd a huszonhárom éves játékos klasszikus mozdulattal, térdre borulva várta a választ. Ami, persze nem hangozhatott másként, csakis – igenként.

– Mindjárt hat éve vagyunk együtt, és Niki egyáltalán nem tudott róla, hogy mi készül – taglalta a történteket Nagy Zoltán, aki négy a Fényeslitke színeiben lehúzott idény után tért vissza az ajaki legénységhez, amelyben frontembernek számít. – Szerintem már várta a pillanatot, mert az eljegyzési gyűrűt közösen vettük meg egy hete, úgyhogy valamit sejthetett, de nyilván nem ebben a formában.  Amikor nem dolgozik, mindig jön velem a meccsre, idővel megszerettettem vele a focit, most már nagyon belejött. Egy hazai mérkőzés után feldobtam, hogy meg lehetne-e oldani a leánykérést a kezdőkörben, Vasas János vezetőségi tag támogatta leginkább az ötletet, neki külön szeretnénk megköszönni, hogy a háttérben lezongorázta az egészet. És még a „tévét”, a Három Határ Hírei oldal stábját is kicsalta, hogy közvetítsenek. Elérte célját, megvolt a hatása, nagy meglepetést szereztünk neki. Szeretném megjegyezni, hogy hál’ istennek a csapatnak is jól megy, ez sem utolsó szempont.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .