Kattints a képre!!

Előbb vészjósló, majd – szerencsére – egyre megnyugtatóbb információk érkeztek a vasárnapi Vaja-Gyulaháza (2-0) megye kettes bajnokiról.

Márton Senon a Vaján rendezett meccs közben, amely váratlanul „emlékezetesen” alakult számára Fotó: tudósítónktól

A mai modern időkben, amikor már csaknem mindenki kütyükkel a zsebében jár futballmeccsre is, futótűzként terjedt a hír, hogy az első félidőben váratlanul rosszul lett Márton Senon: ez különösen annak fényében hatott riasztóan, hogy az ifjú játékvezetői asszisztenshölgy csupán tizennyolc éves. Hosszú percekig ápolták, mígnem fokozatosan javult állapota, mindenesetre mentő szállította el, de még aznap este hazatérhetett a kórházból.

– Az első félidőben hirtelen rosszul éreztem magam: szorított a mellkasom, kapkodtam a levegőt, szédültem, talán el is estem – merült a részletekbe Márton Senon, aki korábban vásárosnaményi, majd nagydobosi színekben futballozott, illetve futsalozott, úgyhogy nem csak úgy belecsöppent a sportágba. – Ekkor szaladtak oda többen, hogy mi a baj. Szerencsére ott volt a meccsen édesanyám, aki rögtön tudta, mit kell tenni. Sajnos, lelki eredetű probléma az oka, pánikrohamnak nevezik. Előfordult már korábban is, próbálom leküzdeni és az utóbbi időben nem is jelentkezett, ez most váratlanul történt. A kórházban kaptam infúziót, megvizsgáltak, de nem találtak semmit. Egy-két hétig most pihentetem a focit, éppen azért, hogy újult erővel térjek vissza, mert nagyon szeretném komolyan csinálni a játékvezetést, magasabb szintre eljutni. Azt feltétlenül el akarom mondani: köszönöm mindazoknak, akik a pályán a segítségemre siettek és nem hagytak magamra!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .