Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport hatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Az őri csapat számára eddig valamennyi ellenfél leküzdhetetlen „akadálynak” bizonyult, a Sima viszont még egyszer sem botlott Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 6. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Szatmárcseke (9.)–Ópályi (11.)

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Remélem, össze tudunk jönni teljes létszámban, mivel hazai pályán mindenképpen győzelemre törekszünk. Meg szeretnénk örvendeztetni a szurkolóinkat, akik közül ketten marhapörköltöt ajánlottak fel, amit szeretnénk jóízűen elfogyasztani a lefújás után.

Bartha Miklós, az Ópályi játékos-edzője: – Úgy látom, a srácoknak bejött a győzelem íze, remélem, nem fekszi meg a hasukat, és Csekéről ponttal, vagy pontokkal tudunk hazatérni. De ennek érdekében ugyanazzal a mentalitással kell pályára lépni, mint az előző meccsen.

Vasárnap

Milota (12.)–Tisztaberek (5.)

Elek László, a Milota edzője: – Szeretnénk szoros meccsen pontot szerezni végre. Négy vereség után a tabella alsó részét elnézve, még semmi sincs veszve.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Az eddig elért eredmények akkor érnek igazán valamit, ha idegenben minél több pontot tudunk gyűjteni. Igaz, ellenfelünk egyelőre gyengébben szerepel, de sokszor törtek már borsot az orrunk alá, ezért maximálisan oda kell tenni magunkat, hogy ne süljünk fel.

Vámosoroszi (2.)–Sonkád (3.)

Imre Zsolt, a Vámosoroszi játékos-edzője: – A hétvégi vereség után szeretnénk javítani, remélem a csapat minden tagja így gondolja. Sajnos, megint sok a sérültünk, ráadásul egy jó csapat érkezik hozzánk, de ez nem lehet kifogás!

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Az Oroszival általában jó meccset szoktunk játszani, annak nincs jelentősége, hogy a legutóbbi fordulóban mi történt, ez egy teljesen más mérkőzés lesz. Meglátjuk, ki mire lesz képes…

Nagydobos (7.)–Őr (13.)

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Egy ilyen mérkőzés után, mint a vasárnapi, irtózatosan nehéz bármit is mondani. Ilyet még egyszer nem engedhetünk meg magunknak. Sokkal jobb érzés lett volna kilenc ponttal a második helyről várni ezt a fordulót, mintsem hat ponttal a hetedik helyről. A héten minden szempontból helyre kell rakjuk a dolgokat: kemény és alázatos munkára lesz szüksége mindenkinek, hogy ezt a vereséget feledtessük.

Szabó Attila, az Őr edzője: – Remélem, hétvégére meggyógyulnak betegeink és teljes létszámban tudunk pályára lépni Nagydoboson.

Nyírvasvári (8.)–Kocsord (4.)

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – Ezen a meccsen nem létezik „B”” verzió…

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Jó játékosokból álló, erős csapat a Nyírvasvári, amelyet hazai pályán különösen nehéz legyőzni. Így adott a feladat a fiúk számára, mert ponttal, pontokkal szeretnénk hazatérni.

Fehérgyarmat (10.)–Csengersima (1.)

Geletey Zoltán, a Fehérgyarmat edzője: – A csoport legerősebb csapata látogat hozzánk, amely összeszokott társaság, plusz egyértelműen a legjobb formát mutatja. De úgy gondolom, ha végre megfelelő lesz a hozzáállás és mindenki képessége szerint teljesít, itthon tudjuk tartani a három pontot.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Az elmúlt meccsen sikerült „megágyazni” a fehérgyarmati csapatnak, de azért „betakargatni” nem fogjuk őket – nyerni megyünk.

Szabadnapos: Encsencs.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .