Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex együttese hazai pályán folytatta bajnoki szereplését az NB III. Keleti csoport kilencedik fordulójában.

A pillanat, ami az idény során az első volt: Schmidt Péter gólt szerzett hazai pályán, ami győzelmet ért a Sényő számára Fotó: Fazekas Ármin

Mintha összeesküdött volna a sors a sényőiekkel szemben: csapás csapás hátán, súlyos sérülések, balszerencsés momentumok, no meg vészes gólképtelenség hátráltatta őket eddig. Utóbbi jellemző adat, hogy a négy őszi otthoni fellépésen még egyszer sem tudtak betalálni az ellenfél kapujába! Az edzőváltáson átesett Egerrel szemben már az első félidőben megtörhetett volna a jég, amire az 54. percben történt meg: Schmidt Péter szerezte az idénybeli első hazai gólt, ami mindjárt győzelmet eredményezett – ebben a tekintetben szintén az elsőt.

NB III., Keleti csoport: 9. forduló

Sényő-Carnifex–Eger 1–0 (0–0)

Sényő, 179 néző, v.: Vinter B. Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Fenyőfalvi D., Kapcina K. (Toldi A., 80.)., Farkas M., Matyi Z., Schmidt P., Sógor Cs. (Nagy Z., 80.), Sztankó D., Kapacina V. (Jócsák D:, 92.). Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. Gól: Schmidt P. (54.). Kiállítva: Bodó G. (85. perc).

 Imrő László: – Megdolgoztunk az első hazai győzelmünkért! Az első félidőben megnyugtató előnyre tehettünk volna szert, sajnos kimaradtak a helyzeteink. Így a második játékrészben szerzett gólunk után kicsit azért izgulni kellett, hiszen a vendégcsapat jó pár nagy helyzetet kihagyott. De a mai nap nagyon akartak a fiúk, így megérdemelten szerezték meg az első hazai sikerünket.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .