Kattints a képre!!

Szó se róla, csaknem két hónapot váratott magára, midőn a Sényő-Carnifex NB III-as csapata behúzta első hazai győzelmét a Keleti csoport őszi idényében.

Itt még menteni tudott az egri védő, de a sényői győzelmet nem tudta megakadályozni a vendégcsapat Fotó: Fazekas Ármin

Persze, jobb későn, mint soha. Mindenesetre az Eger legyűrése (1-0) mellett még egy átok megtört: a szabolcsiak először vették be a vendégek kapuját, eleddig ugyanis ez sem sikerült az aktuális évadban. Így a Schmidt Péter már-már történelmi jelentőségű gólt jegyez, ezzel elmozdítva övéit a kiesőhelyekről.

– Nem jött könnyen, de kiszenvedtük az első hazai győzelmünket – taglalta a történteket Imrő László,  a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az NB III-as együttest – Az első pillanattól egymásnak estünk, tökéletesen látszott, hogy mindkét csapat nagyon magáénak akarja a három pontot és ezért mindent meg is tesz. Kimondottan jó iramú mérkőzés alakult ki, úgy érzem, az első félidő abszolút a miénk volt. Két nagy helyzetet puskáztunk el, illetve egy ízben már a kapuson is túljutott a labda, de a védő a gólvonalról tisztázott. Az első félidőben nem igazán ízlett az Egernek az agresszív stílusunk, ekkor szerintem sokat tehettünk volna azért, hogy a folytatás ne legyen ilyen izgalmas. A szünet után ugyan mi szereztük meg a vezetést, viszont az Eger feljavuló játéka bőven magában hordozta azt, hogy egyenlíthet. Több nagy lehetőséget is elpuskáztak, Bodó Gábor kiállítását követően pedig a csapat hősiesen védte az előnyt. Mindenki nagyon akarta ezt a győzelmet! Ezért a pályán lévő játékosok mindent elkövettek, reméljük a jövőben több ilyen mérkőzést tudunk összehozni és tovább gyarapítjuk pontjaink számát.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .