Kattints a képre!!

Fájdalmas pillanatokat éltek át a mándokiak a Csenger elleni szombati megye egyes bajnokin: egyfelől elbukták a meccset (1-2), másfelől – egyelőre kérdéses időtartamig – elvesztették Gyüre Tamást.

Gyüre Tamás számára egy ideig felejtős a futball Fotó: magánarchívum

Az előző kiírás gólkirálya, aki jelenleg is – kilenc „dugóval” – vezeti a vonatkozó listát, kidőlt a nagy gyürkőzés közepette. Mégpedig a mérkőzés hajrájában, az utolsó percekben – és ez az igazi pech.

– Semmi extra nem történt, csengeri ellenfelem lerántott, majd szerencsétlenül ráesett a bal bokámra, ami alátört – ecsetelte az eseményeket Gyüre Tamás. A huszonegy éves csatár „természetesen” ezen a meccsen is betalált, ami most annyira nem hatja meg. – Nincs harag, sajnos, ez benne van, a lefújás után pedig elnézést kért. Egyből nagyon fájt, az éjszaka kemény volt, vasárnap reggel bementem a kisvárdai kórházba, ahol kiderült, hogy elmozdulás nélküli törésem van. Sosem hallottam még ilyet, ez is csak velem eshet meg… Egy hét fekvőgipsz, aztán meglátjuk, mi lesz. Reménykedem, hogy legrosszabb esetben egy hónap alatt rendbe jövők, legalábbis ezzel biztattak. Próbálok ebbe kapaszkodni, amúgy sem igen tehetek mást: eddig megúsztam, de eljött pillanat, hogy én is benézzek egy komolyabb sérülést.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .