Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság hetedik fordulójának szombati programja kissé szétszabdalt volt: a délutáni meccsekhez képest félórával később kezdődött a Mátészalka-Újfehértó rangadó.

A fehér mezes – kétgólos hátrányba került – újfehértói csapat erőfeszítését siker koronázta, kicsikarta a döntetlent a Mátészalka elleni rangadón Fotó: tudósítónktól

 Nyír-Wetland megyei I. osztály: 7. forduló

Mátészalkai MTK–Újfehértó 2–2 (2–0)

Mátészalka, 212 néző, v.: Veres J. Mátészalka: Szilágyi P. – Szántó Z. (Szokolai M.), Huszti P. (Hevele M.), Sárosi M. (Lyáh A.), Csáki J., Gergely M. (Drabik M.), Magyari M., Bodó L., Gergely B. (Paragh M.), Budaházi L., Fejes J. Edző: Kiss Tamás. Újfehértó: Nagy M. – Varga J. (Szilágyi Á.), Ács Á. (Bencze Z.), Simonka R., Mezei B., Angyal N., Hudák M., Papp Cs. (Torma T.), Zámbó D., Pallai G., Somogyi T. Edző: Piskóti Zsolt. A hazaiak kétgólos előnye nem tartott ki, a szívósan küzdő vendégek egyenlítettek. Gól: Szántó Z., Sárosi M., illetve Szilágyi Á., Simonka R.

Kiss Tamás: – A mérkőzés összképét tekintve igazságosnak mondható a döntetlen, hisz mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei a gólszerzésre. Mégis csalódott vagyok, mert kétgólos előnyt engedtünk ki a kezünkből, mindemellett a második félidőben mutatott játék közel sem az volt, amit megbeszéltünk, ennek következménye, hogy az Újfehértót visszahoztuk a meccsbe.

Piskóti Zsolt: – Hasba szúrtuk szépen magunkat és ezzel nem a szalkaiakat akarom megbántani. Egész egyszerűen ez nem fér bele, hogy három hete az első félidőben, mintha pályán se lennénk. Ráadásként ezt még azzal is tetőzzük, hogy a helyzeteinket rendre kihagyjuk. Rangadóhoz méltó játékvezetést kaptunk és azt gondolom, közönség szórakoztató mérkőzés volt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .