Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex háza táján igyekeztek hasznosan tölteni – az őszi szezon során immár másodszor „beesett” – bajnoki szünetet, hogy a vasárnapi (kezdés: 16 óra) Eger elleni hazai fellépés a lehető legjobban süljön el.

A kék mezes sényői csapatra alighanem küzdelmes pillanatok várnak az Eger elleni meccsen Fotó: Fazekas Ármin

A Keleti csoport kilencedik fordulójában olyan együttesek feszülnek egymásnak, amelyek ezért, vagy azért nem lehetnek felhőtlenül boldogok az eddigi szerepléstől. A tizedik helyezett hevesiiek egyenesen edzőváltással reagáltak a történtekre: Szekeres Adriánt távozása után a minap Céró Bálintot „igazolták” a kispadra. A tabellán tizenhetedik szabolcsiaknál továbbra is a sérültek – Erdei András, Fabu Márton, Ignéczi Martin, Vámos Márk – hiánya okoz nem kis fejtörést, valamint a vészes gólképtelenségre keresik az „orvosságot”: a négy otthon játszott mérkőzésen még nem sikerült bevenni egyszer sem az ellenfelek kapuját!

– Egy edzőváltás mindig kétélű fegyver, van, hogy jól sül el és már az első meccsen, de arra is akad példa, hogy idő kell az eredményes közös munkához – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Mi viszont nem foglalkozunk ezzel, tudjuk a saját feladatunkat, hogy mennyire fontos ez a mérkőzés. Szeretnénk megszerezni a három pontot, megkezdve a felzárkózást, mondjuk nem ártana gólt rúgni, mert enélkül nehéz nyerni.

Vasárnap délelőtt a hetedik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. a – a tabellán tizenegyedik – Vasas II. vendége lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .