Kattints a képre!!

Álmodtak egy nagyot. Többen találgatták, miért állnak a sátrak a gergelyiugornyai futballpályán jó ideje? Már az elmúlt vasárnap rendezett Tiszakanyár elleni megye kettes bajnokin is ott „tornyosultak”, aminek magyarázata pofon egyszerű: a szervezők egyrészt tutira mentek, nem az utolsó pillanatra hagyták az előkészületeket, másfelől hétköznap nem értek rá ezzel bibelődni – meló is van a világon.

Állt a bál Gergelyiugornyán Fotó: tudósítónktól

A mai, vagyis péntek esti Gólfakasztó bál előtt így is akadt tennivaló: a hideg- és gyümölcstálak szervírozása mellett több ezer – sacc per kábé 3000 (!) – darab töltött káposzta, vadpörkölt, egyéb nyalánkságok tálalása, no meg elpusztítása várt a kétszáz meghívottra. A sorban az első, de meglehet nem utolsó mulatság időzítése is profizmusra vallott, mivel a Nyírerdő csoport kétszeres bajnoki címvédője csak vasárnap délután lép színre – Szabolcsveresmarton. Így szabad volt a tánc kifulladásig, illetve lesz lehetőség kiheverni a „csapást”…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .