Kattints a képre!!

A Nyírbátor élvonalbeli futsalcsapata péntek este a Berettyóújfalut fogadta az ötödik bajnoki fordulóban.

A fehér mezes bátoriak nagyot küzdöttek, de ezért most nem járt pont Fotó: Mizsei Szabolcs

Szó se róla, nem a hazaiaknak állt a zászló, akik a nyitányon, a Rubeola ellen aratott győzelem után zsinórban három fellépést buktak el, ezzel szemben a jól muzsikáló vendégek négy eddigi összecsapásukból hármat megnyertek, így az élcsoport masszív tagjai. Akárcsak a korábbi években, elvégre négyszer a bajnoki címet is elhódították.

Mindennek dacára kiélezett mérkőzést vívtak a felek: az első félidőben Csoma Alpár, a második játékrészben pedig Szentes Bíró Tamás egyenlített (1–1, 2–2), de mielőtt a nyírségiek igazán reménykedhettek volna a bravúrban, a vendégek két gyors góllal lehűtötték a kedélyeket (2–4). A hajrában kockáztatott a Bátor, a vészkapus stratégia részben bevált, mert Szentes Bíró betalált, minimálisra csökkentve a hátrányt (4–5). Sőt, az utolsó pillanatokban a Baksa-brigád közel járt az egyenlítéshez, kapufát lőtt – az ellentámadásból pedig megadták a kegyelemdöfést a látogatók.

Futsal NB I.: 5. forduló

Nyírbátor SC–Berettyóújfalu 4–6 (1–2)

Nyírbátor, 176 néző, v.: Kiss G., Sipos L. Nyírbátor: Opre R. – Szőcs L., Szentes B., Siska G., Csoma A. Csere: Tóth K., Szabó S., Kerekes M., Molnár R., Lakatos L., Hadházi S., Nagy Zs. Edző: Baksa Csaba. Gól: Csoma A. 2, Szentes B. 2, illetve  Matheus 2, Nagy I. 2, Rábl J., Da Silva.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .