Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport ötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Krizsanovszki Ádám, a Tiszavasvári kapusa szombaton a Tiszalök elleni örökrangadón léphet akcióba Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 5. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Tiszavasvári (1.)–Tiszalök (6.)

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – Szomszédvári rangadó, amelyre természetesen mindenki készül. Nem muszáj megnyerni a mérkőzést, elég, ha az ellenfél elveszíti… Jó felkészülést mindenkinek!

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – A Vasvári jól indította a szezont, mi is kezdünk magunkra találni, ebből következően közönségszórakoztató, szoros mérkőzést várok – természetesen a három pontért utazunk.

Vasárnap

Kálmánháza (9.)–Apagy (5.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A múlt heti eredmény nagy csalódás volt számunkra, de igen tanulságos. Egy évek óta stabilan az élmezőnyhöz tartózó csapat látogat hozzánk, így nehéz dolgunk lesz, de sokszor nőttünk már fel a nagyobb feladatokhoz is, most is ezt kell tennünk. Javulnunk kell bizonyos területeken, ha ezt sikerül a pályán is megvalósítanunk, lehet esélyünk az Apagy ellen, ellenkező esetben kíméletlenül megbüntethetnek minden egyes hibánkért.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Nehéz felrázni a fiúkat a múlt vasárnapi meccs után, de összeségében azt a tizenöt perc rövidzárlatot kell kiiktatni a játékunkból, aztán rendben vagyunk. Szaladtunk már bele Kálmánházán is csúnya dolgokba, most nem fogunk.

Kék (12.)–Rakamaz (13.)

Borza László, a Kék edzője: – A sorsolásunk nem éppen a legkedvezőbb, mert zsinórban találkozunk az erősnek titulálható csapatokkal. Az ellenfél helyezése nem téveszt meg, a Rakamaz ettől nyilvánvalóan sokkal erősebb, éppen ezért rettentő nehéz dolgunk lesz. Nagyon oda kell tenni magunkat, hogy eredményesek legyünk hétvégén.

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Az eddigi mérkőzéseken nem futballoztak le bennünket, de az hiányzik a csapatból, ami ellenfeleinket jellemezte: a megfelelő akarat és a hozzáállás.

Levelek (10.)–Nagykálló (4.)

Fabók István, a Levelek edzője: – Úgy jártunk a hétvégén, mint az öreg székely Áron, akihez hajnalban bekopogtatott a szomszédja megkérdezni, hogy van-e tintája? Nincsen fiam – mondta az öreg. Kis idő múlva megint kopog a szomszéd, hogy Áron bácsi hoztam tintát! A lényeg, úgy várjuk az első hazai győzelmünket, mint a TSZ elnök a zárszámadást. Igaz, a meccs előtt lesz egy kis falunapi pity-puty, de tudom, hogy vasárnap hajnalban csak a csapat felét kell majd keresnem a csellengőkben!

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Masszív Levelekhez látogatunk, szerintem a hozzáállással eddig sem volt gond, ha a helyzetkihasználáson tudunk javítani, akkor úgy gondolom, lehet keresnivalónk.

Biri (7.)–Nyírlugos (8.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Nem mondhatják, hogy nálunk a madár se jár, hisz most például olyan Holló is jön, aki focizni is tudd, de két idegenbeli győzelem után illene a szurkolóinkat megörvendeztetni hazai sikerrel is.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – A Birivel mindig jó mérkőzést szoktunk játszani, bízom benne, hogy most is így lesz. Hátha szerencsénk lesz…

Kótaj (2.)–Geszteréd (11.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A múlt heti idegenbeli győzelem nagyon feldobta a csapatot, amely feledtette a Biri elleni kisiklást. Mint ahogy azt saját bőrünkön tapasztaltuk, senkit nem lehet leírni ebben a bajnokságban, de otthon kell tartanunk a három pontot.

Horváth László, a Geszteréd edzője: – Az esélytelenek teljes nyugalmával léphetünk pályára, de ígérem, küzdeni fogunk, amíg bírunk.

Szabadnapos: Szakoly

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .