Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság hetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Repül a kulacs, ki tudja hol áll meg? Fotó: Imre Mónika

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 7. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Mándok (5.)–Csenger (7.)

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – A csengeri csapat a második legtöbb gólt szerezte eddig a mezőnyben, elég imponáló a teljesítményük és rutinban sem szenvednek hiányt. Mindezek ellenére hazai pályán szeretnénk a szurkolóinkat mi is kiszolgálni és győzelemmel megörvendeztetni. A korai kezdés ellenére reméljük, szép számú közönség látogat majd ki a meccsre.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Hátha igaz lesz a mondás, korán kelünk és aranyat, vagyis három pontot lelünk. Azt is fontos megjegyezni: köszönjük a mándoki egyesületnek, hogy hozzájárult az időpont módosításhoz, mivel több játékosunkat, illetve vezetőket is érint a szombat délutáni szalagavató ünnepség.

(A mérkőzés 10 órakor kezdődik)

Austria Juice-Vásárosnamény (11.)–Nagyecsed (14.)

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Istenigazából akkor ér valamit a csengeri bravúrgyőzelem, ha ezúttal is kiteszünk magunkért.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – A Naménynak már két őszi meccsét láttam, függetlenül az eddigi szereplésétől, engem meggyőztek. Sajnos, ez rólunk nem mondható el, nem is a játék, sokkal inkább az eredmények miatt. Jelen pillanatban annyit tudok mondani, hogy szombaton elmegyünk, valahogy kiállunk és lejátsszuk a meccset, mert jelenleg annyi a sérültünk, mint égen a csillag.

Nyírmeggyes (16.)–Nyíregyháza Spartacus II. (4.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Sokan hangoztatják, hogy a Nyíregyháza nem képvisel olyan erőt, mint az előző szezonban, ennek ellenére igen jól menetel. A múlt hétvégi szabadnapnak köszönhetően ezt a két hetet az edzésmunkának szenteltük, remélem ez a szombati mérkőzés eredményén is látható lesz majd. Mindent meg fogunk tenni a pontszerzés érdekében.

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre készülünk. Ellenfelünk nem kezdte jól a bajnokságot, ezért biztos vagyok benne, hogy kettőzött erővel fog küzdeni ellenünk, ráadásul a pálya talajával is meg kell majd birkóznunk. Természetesen nyerni szeretnénk, ehhez maximális koncentrációra és megfelelő motivációra lesz szükségünk.

Mátészalkai MTK (10.)–Újfehértó (1.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Úgy érzem, a főtáblás szereplés befejezése után számukra most fog igazán indulni a bajnokság. Ráadásul egy bajnokaspiráns csapatot fogadunk, amely remek erőkből áll, ami még jó futballal is párosul. Azzal is tisztában vagyok, hogy csapatunk mire képes, azt a hozzáállást és arcunkat szeretném látni, mint a mándoki, majd az Újpest elleni kupameccsen tapasztaltunk, akkor itthon tarthatjuk a három pontot.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Először is szeretnék gratulálni a Mátészalkának a szép kupaszerepléshez! Az elmúlt két bajnokin sok hibát követtünk el, amit a héten igyekszünk kijavítani. Nagyon fegyelmezett, koncentrált játékra lesz szükségünk, mert a veretlenségünket nyilván mi sem szeretnénk könnyen adni.

(A mérkőzés 15.30-kor kezdődik)

Vasárnap

Ibrány (15.)–Tarpa (3.)

Kató István, az Ibrány edzője: – Nagyon jó csapat érkezik hozzánk, mi sem vagyunk rosszak, de kiválóak sem. Eddig csak döntetlen eredményekre futotta, nyerni még nem tudtunk, itt a lehetőség, a labda gömbölyű…

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Jó úton haladunk, egyre jobban kezd összeállni a csapat. Próbáljuk a saját játékunkat játszani, nem az ellenféllel foglalkozunk. Minden meccsre ugyanúgy készülünk, mintha egy döntőt játszanánk. Ibrányba is ezt fogjuk tenni és győztesen szeretnénk hazatérni.

Balkány (12.)–Nyírbátor (8.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Ebben a bajnokságban mindenkinek nagyon szüksége van a pontokra, hisz azt lehet mondani, nincs lefutott meccs. Nekünk is vannak gondjaink, ettől függetlenül mindent megpróbálunk a győzelem érdekében. Bízom a srácokban, hogy átérzik a mérkőzés jelentőségét, ebben az esetben kedvező eredményt érhetünk el.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, azzal is kalkulálunk, hogy alkalmazkodni kell a körülményekhez, a kisebb méretű szakolyi pályán valószínűleg nem tudjuk a saját játékunkat játszani. Ha az elmúlt hétvégén tapasztalt hozzáállást átmentjük erre a meccsre, akkor úgy gondolom, lehet keresnivalónk – szeretnénk nyerni.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Kállósemjén (6.)–Nagyhalász (13.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – A múlt hét szombatunkat átgondolva, átértékelve teljesen másként fogunk pályára lépni. Megpróbáljuk közönségünket kárpótolni a legutóbbi meccsen történtekért, minden megteszünk annak érdekében, hogy megszerezzük a három pontot.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Az elmúlt meccsek, és az élet kicsit átszabják a hétvégi keretünket, viszont a hozzáállásunkat nem tudja megváltoztatni. Szeretnénk kiélezett meccset játszani, olyan meccset, amely után emelt fővel jöhetünk le a pályáról. Ez eredményben mit jelent? Jelentsen bármit is, nem tudom, de az biztos…

Nyírbéltek (9.)–Kemecse (2.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Ha vasárnapra nem szedjük össze magunkat minden tekintetben, akkor a Kemecse ellen kevesek leszünk, mint szúnyog a tapsviharban.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Kétarcú csapat a Nyírbéltek, ezért látó segítségét kértem, aki azt mondta, hogy élesben menjünk, mert esik és a faszunkat se hagyjuk otthon, mert szükség lesz rá.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .