Kattints a képre!!

Idestova csaknem kereken egy esztendeje meglehetősen hatásosan sikerült Korsoveczki Attila belépője nagyhalászi színekben: az őszi hajrában – kis túlzással – az utcáról besétálva két gólt rúgott a Gyulaháza elleni megye egyes bajnokin.

Korsoveczki Attila (14) beugróból frontemberré „nőtte ki” magát Fotó: három határ hírei

A nyíregyházi nevelésű futballista, aki korábban négy szezont húzott le Ibrányban, tizenöt év után tért vissza a hazai futballszíntérre: 2007-től Angliában dolgozott, miközben több alacsonyabb osztályú csapatban játszott. Időközben elszaladt több hónap, Korsoveczki Attila pedig frontemberré „nőtte ki” magát a Nagyhalászban – harminchét évesen is jó helyen van nála a labda, vasárnap pedig két gólt bevarrva vállalt oroszlánrészt együttese első bajnoki győzelméből az aktuális idényben.

– Nem sok meccset hagytam ki ahhoz képest, hogy úgy indultam, néha beugrósként beszállok – árulta el Korsoveczki Attila, aki a jelek szerint bírja a strapát. – Na, most azt tudni kell, hogy Pesten dolgozom, pénteken úgy intézem, hogy hazajöhessek, vasárnap a meccs után megyek vissza. Hétközben kétszer kispályázok, egyszerűen ennyi fér bele az időmbe, nyilván más lenne, ha otthon laknék. Hál’ istennek eddig megúsztam sérülés nélkül, és még mindig jól esik a játék. Ami azt illeti, nagyon kellett ez a győzelem számunkra: össze kellett kapni magunkat, most pedig mindenki odatette magát, szerencsére nekem is sült. Amíg bírom, és szükség lesz rám, folytatom, mondjuk, néha egy-két napig izomlázzal küzdök, de ez van. Azt viszont remélem, innentől felfelé lépkedünk a tabellán.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .