Kattints a képre!!

Mint bizonyára köztudott, október 23-a nemzeti ünnep, ami idén vasárnapra esik. Ezen a napon a Sporttörvény és a Labdarúgás Versenyszabályzat 20. § (1) g) pontja értelmében nem rendezhetnek bajnoki mérkőzést, így az ominózus a hétvégén a megyei igazgatóság által szervezett valamennyi találkozót 2022. október 22. szombatra írták ki, sőt az U16-os megyei bajnokságban fordulót nem is rendeznek akkor.

A Herkules FC Nagykálló, akárcsak a petneházi csapat számára rovább tart majd az őszi szezon Fotó: tudósítónktól

Ezen törekvések ellenére is azonban a megye egy, és a másodosztályú felnőtt-, illetve U19, valamint az NB-s és regionális utánpótlás mérkőzések nagy száma miatt nem tudnak elegendő számú játékvezetőt biztosítani az október 22-i mérkőzésekre.

Ezért az a döntés született, hogy az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság által szervezett megyei harmadosztályú bajnokságok közül, a Szabolcs-, Nyírség-, valamint a Rétköz-csoport 9. fordulójának bajnoki mérkőzéseit – ami eredetileg október 22-én lett volna – eltolják az őszi szezon végére, azaz 2022. november 12-13-i hétvégére.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .