Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport ötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Az újdombrádi kispadon, Balla János edzővel az élen elégedetten konstatálhatják: a csapat listavezetőként utazik a Nyírkarász elleni meccsre Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 5. forduló (kezdés: 15 óra)

Vasárnap

Fényeslitke (9.)–Tuzsér (12.)

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – Hazai pályán szeretném ugyanazt a hozzáállást tapasztalni, mint a legutóbbi meccsen. Szabó Pista barátomék is biztos, hogy komolyan veszik a feladatot, nekünk is ennek megfelelően kell készülni.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Az első győzelem remélem, felszabadította a csapatban a sikertelenségből adódó feszültségeket. Úgy tűnik, használt a múlt heti elbeszélgetés és kisebb fejmosás. Vasárnapi ellenfelünk az idegenbeli bravúrgyőzelme után biztosan nagy önbizalommal várja a mérkőzést. Nekünk, amiben javúlnunk kell az egyértelműen a helyzetkihasználás, hogy elkerülhetőek legyenek a múlt hetihez hasonló végjátékok. Bízom benne, hogy most még a bajnokság kezdetén, nem fogja a szomszédvári rangadót. olyan feszültség körülvenni, mint a legutóbbi fényeslitkei fellépésünket. Ezt azért sem szeretném, mert Vitalij barátommal a meccs után, az eredménytől függetlenül szeretnék egy italt elfogyasztani!

Szabolcsveresmart (11.)–Gergelyiugornya (10.)

Tóth Tibor, Szabolcsveresmart edzője: – Sajnos, az elmúlt hétvégén fájó pontokat hullajtottunk, már csak azért is, mert a kétszeres bajnok látogat hozzánk és gondolom. most mindenki rá fog érni a meccsre! De nincs más hátra, mint előre – nagyobb veszíteni valójuk nekik van. Nálunk meg a háttérmunkának kicsit összeszedettebbnek kéne lenni, talán a csapatnál is jobb hangulat uralkodna…

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Több alkalommal is volt már rá példa, más sportágakban is, hogy utolsóból lett az első… Mást ne mondjak a Forma 1-ben. Na de, ez labdarúgás, itt mások a szabályok: sereghajtók már voltunk az elmúlt forduló előtt, most már remélem megindulunk felfelé – a dobogó közelébe. Igaz, újabb kemény feladat vár ránk Veresmarton, már csak azért is, mert amilyen „bombaformában” vagyunk, nekünk minden mérkőzés nehéz lesz, vagy magunknak nehezítjük meg, netán az ellenfél érez rá arra, hogy van keresnivalója. Bízom a játékosokban, hogy tudják, már nem nagyon hibázhatunk ősszel. Pénteken „Gólfakasztó” bálba hivatalos a csapat, remélem vasárnapra mindenki stabil lesz, mint a Tisza-híd.

Vaja (2.)–Gyulaháza (6.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – Akkor leszek elégedett, ha Vaján olyan csapatjátékot látunk, amelyben minimálisan kell alkalmazkodni az ellenfélhez, rá tudjuk erőltetni akaratunkat a vendégekre. Eddig ez nem mindig valósult meg, de a törekvésünk sziklaszilárd.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Nem lesz egyszerű, de megpróbálunk jó eredményt elérni.

Ajak (4.)–Pátroha (5.)

Barati István, az Ajak edzője: – Mindkét csapat számára fontos mérkőzés következik, bár még sok van hátra. Az eddigi eredmények alapján nagy derbi lesz. A sikerhez higgadtan, kevés hibával, gólra törően kell játszanunk.

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – Ajakon soha nem egyszerű nyerni, ráadásul a hazai csapat jól is kezdte a bajnokságot. Sajnos, azt már most lehet tudni, hogy lesz két-három hiányzónk, de biztos vagyok benne, hogy akik a „tévés meccsen” pályára fognak lépni, be fogják bizonyítani, miért is vannak Pátrohán!

Ladányi TC (3.)–Baktalórántháza (13.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Nem tudom csapatom, melyik arcát fogja mutatni a hétvégi mérkőzésen: ha a jobbikat, ami megfelelő az akarattal és elszántsággal párosul, akkor itthon tartjuk a három pontot a Baktával szemben.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Nehéz helyzetben vagyunk, de megpróbálunk felállni, ami nem lesz egyszerű a bajnokságot jól kezdő hazai csapat ellen.

Nyírkarász (14.)–Újdombrád (1.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Ismételten nehéz meccsre számítok, de ha a helyzeteinkkel jól sáfárkodunk, akkor – véleményem szerint – bármilyen eredmény születhet.

Balla János, az Újdombrád edzője: – Remélem, a játékosaim nem a tabella alapján ítélik meg ezt a mérkőzést, mert tisztában vagyok vele, hogy keményen meg kell dolgozni a három pontért a Karász ellen is.

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik)

A Tiszakanyár–Záhony mérkőzést november 27-én játsszák.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .