Kattints a képre!!

Csépke kicsipkézte a nyírkarászi kaput: a Pátroha huszonnégy éves csatára mesternégyest hintett a Nyírkarász elleni megye kettes mérkőzésen (5–0)!

Csépke Máté (balról) a mester, Gombkötő Sándor babérjaira tör – ennek a pátrohai csapat láthathatja hasznát Fotó: tudósítónktól

A Nyírerdő csoportban szereplő, momentán ötödik helyen táborozó brigád egyébiránt jól el van eresztve gólerős spílerekből. Ott van ugyebár Gombkötő Sándor játékos-edző, no meg a tesója, Zoli, akik már letettek ezt-azt a megyei futball asztalára.

– Korábban egyszer már rúgtam négy gólt bajnokin, de ez nem tegnap volt – merült bele a témába a vasárnapi meccsen villantó Csépke Máté, aki éppen ma ünnepli névnapját. – A csapattársak segítettek, rám játszottak, aztán még Gombkötő Sanyi is gratulált, márpedig ő érti a csíziót. Lehet az is benne van, hogy mióta Gombkötő Zoli hátra került, azóta jobban megy a góllövés. Mondtam a mesternek, ne rakja mellém, mert csak a baj van vele… Remélem, ez a sorozat nem szakad meg, mert nem szeretnék itt megállni, amúgy is az a dolgom, hogy minél több gólt szerezzek. Adhatok én akármennyi gólpasszt, leginkább csak azt nézik, hányszor találsz be.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .