Kattints a képre!!

Borkó József jó eséllyel pályázhat a „Közép-Európa legszebb kapus felsőteste” versenyen előkelő helyezésre. A Nyírbátor harmincöt éves hálóőre – szó szerint – ereje teljében van, ami nem éppen hátrány egy szélről beívelt labdánál, amikor úgymond „takarítani kell” a játékosok sűrűjében.

Borkó Józef lehúzta a rolót a legutóbbi bajnokin, de önkritkának sincs híján Fotó: tudósítónktól

A megyei első osztályú egylet kapusa a legutóbbi, Kállósemjén elleni bajnokin lehúzta a rolót (1–0): mindig hízik a portások mája, amikor kapott gól nélkül hoznak le egy meccset.

– Fiatalon a foci mellett második sport volt az életemben: sokat jártam edzőterembe, most már nem annyira, inkább a munkára koncentrálok – tért ki a „gyúrásra” Borkó József. – Egyszerűen tetszett, amikor pedig kezdett bebizonyosodni, hogy a 178 centis magasságom következményeként komoly szinten nem fogok tudni védeni, még inkább belelovaltam magam. Sajnos, ez olykor a futball kárára ment, mert befigyelt néhány komolyabb sérülés, az előző szezonban is kimaradt fél év izomszakadás miatt. Persze, egy kapusnak mindig fontos, hogy lehetőleg ne kapjon gólt, azért el kell mondani, a Semjén ellen a védelem szinte hibátlanul tette a dolgát, én csak egy kis pluszt tettem hozzá. Amúgy az eddigi pályafutásommal egyáltalán nem vagyok megelégedve, több mérkőzést szívesen kitörölnék az emlékezetemből, én sem vagyok kivétel, kaptam potyagólokat, de hát ezt már nem lehet visszacsinálni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .