Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport ötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A listavezető csengersimai csapat ezúttal az Encsencs otthonban próbálja állni a kihívást, míg a kék mezes Kocsord a Fehérgyarmat ellen küzdhet azért, hogy legyen keresnivalója Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 5. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Tisztaberek (8.)–Vámosoroszi (2.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Következő meccsünk szomszédvári rangadó lesz, amelyen nem számít a pillanatnyi helyezés és forma. A fiúktól csak annyit fogok kérni, hogy százhúsz százalékot adjanak ki magukból, ebben az esetben akár jó eredményt is elérhetünk.

Imre Zsolt, a Vámosoroszi játékos-edzője: – A Tisztaberek otthonában nem lesz könnyű mérkőzés, mindenkinek a legjobbját kell nyújtani. Bízom benne hogy jobban sikerül a helyzetkihasználásunk, mint az előző meccsen, a Milota ellen.

Vasárnap

Sonkád (7.)–Nagydobos (4.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Hátha már hazai pályán is megtörik az átok, mert otthon még nem nyertünk bajnokit. Hozzáteszem, ha alkalmas lesz a játéktér, mert most nagyon gáz, ahogy kinéz…

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Az elmúlt hétvégén a srácok nagyon jól bizonyították, hogy tudunk mi igazán kreatívak és veszélyesek lenni. Ugyanakkor koncentráltabbnak kell lennünk. Nehéz mérkőzésen, reméljük nem fog esni és szeretnénk győztesen hazatérni.

(A mérkőzés 13 órakor kezdődik)

Ópályi (11.)–Nyírvasvári (5.)

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Erre a meccsre nagyon össze kell kapjuk magunkat! Mindenkinek fejben is ott kell lenni a pályán – az első perctől az utolsóig, hogy egyáltalán esélyünk legyen a jó erőkből álló Nyírvasvári ellen pontokat szerezni.

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – Megfelelő elszántsággal és motivációval érkezünk Ópályiba, ahol sosem volt egyszerű dolgunk. Mégis mi szeretnénk begyűjteni a pontokat és folytatni a jó sorozatunkat.

Őr (12.)–Szatmárcseke (10.)

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Nagyon készülünk a hétvégre, úgy néz ki, végre teljes lehet a brigád. Mindenképpen pontot szeretnénk szerezni.

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Az elmúlt meccseken mindig hátrányba kerültünk, fel is tudtunk állni, sajnos, az utolsó két fellépésen így is alulmaradtunk. Azt szeretném, ha most mi szereznénk vezetést és az ellenfélnek kellene az eredmény után szaladni… Bízom a srácokban, hogy meg tudjuk ezt oldani.

Kocsord (9.)–Fehérgyarmat (6.)

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Megnéztem hétvégén az aktuális ellenfelünket, a látottak alapján nagyon jó, veszélyes csapat érkezik hozzánk, ennek ellenére a győzelem megszerzésének érdekében lépünk pályára.

Geletey Zoltán, a Fehérgyarmat edzője: – Nehéz mérkőzésre számítunk, annál is inkább, mert nyáron nem igazolt rosszul a Kocsord, amely hazai pályán veszélyes ellenfél, és a játéktér minősége sem nekünk fog kedvezni.

Encsencs (3.)–Csengersima (1.)

Bíró Zsolt, az Encsencs edzője: – A Sima erős csapat, sok jó játékossal, de az utóbbi időben nem volt olyan meggyőző, ugyanakkor eddig még nem sikerült legyőzni, de most úgy érzem, csapatunk készen áll el erre! Ezzel együtt a pontszerzésnek is nagyon örülnék.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Az álmos kezdés után magára találó, gólerős Encsencs ellen meg akarjuk őrizni eddig hibátlan teljesítményünket.

Szabadnapos: Milota.

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .