Kattints a képre!!

Nagy Ádám megfázott, a Vásárosnamény ellenben nem fázott rá a csengeri fellépésre. A beregi egylet – a tizenhat éves védekező középpályással soraiban – idegenben nyert 2–1-re a megyei első osztályú bajnokin, kozmetikázva eddigi szereplésén.

Nagy Ádám tizenhat évesen bejátszotta magát a naményi csapatba Fotó: magánarchívum

Az ifjú titánt negyedik alkalommal vetette be kezdőként az aktuális szezonban Unchiás Rémusz edző, ami nagyfokú bizalmat feltételez. Sőt speciel a szatmári fellépést (is) végigtolta, ez pedig egyértelműsíti, hogy nem lógott ki a csapatból.

– Az előző szezonban még csak perceket játszottam, annak pedig nagyon örülök, hogy ősszel rendszeresen bizalmat kapok – taglalta Nagy Ádám, akinek a szombati összecsapás után csaknem elment a hangja. – Igyekeztem a felkészülés során odatenni magam, hogy be tudjak férni a felnőtt keretbe: eleinte meglepődtem, fura is volt, hogy ennyit játszok. Munkált bennem egy kis félsz, hogy mi lesz, ha elrontok valamit, de a csapattársak segítettek. A múlt héten megfáztam, a pénteki edzésen már éreztem, hogy nem vagyok százas, de fel sem merült, hogy kihagyom a csengeri meccset, mert mindenem a foci!  Vasárnap viszont szenvedtem, hál’ istennek megérte a gyűrődést, nagyon akartuk ezt a győzelmet. Apa szinte minden mérkőzésemen ott van, aztán kibeszéljük a dolgokat: a szüleim szerencsére támogatnak, az mondják, a futballt meg a tanulást is csináljam rendesen, hát, jó is lenne egyszer magasabb osztályban szerepelni…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .