Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoport negyedik, hétfői fordulójában – volt már idő hozzászokni – ismét éjszakai üzemmódra rendezkedtek be a megyei színeket képviselő csapatok.

A csengeriek nagy csatában maradtak alul Fotó: tudósítónktól

Legkorábban a Csenger lépett pályára, mégpedig a Kincsem otthonában – a „közeli” Tápiószentmártonban. Az összecsapás kiérdemelte a rangadó titulust, elvégre a szatmáriak – egyedüliként a mezőnyben – hibátlan teljesítménnyel zárták korábbi meccseiket, míg a házigazdák a harmadik helyen tanyáztak az aktuális bajnoki kör előtt. A második félidő elején 3–1-re vezetett a Kincsem, amikor Bakó Tamás és Fejes János góljaival pillanatok alatt fordítottak a vendégek (3–5). Amilyen gyorsan lőtt négy gólt a Csenger, olyannyira hamar újabb csavarral ezúttal a hazaiak találtak be zsinórban négyszer (7–5). Az izgalmak fokozódtak, amikor a hajrában Zán Bence szépített, de egyenlíteni már nem sikerült, így izgalmas, jó mérkőzésen elúszott a veretlenség.

A Nyírség-Tiszaföldvár találkozó 20.30-kor, míg a Maglód-Gyulaháza mérkőzés 21 órakor kezdődött, melyekről később számolunk be.

Futsal: NB II., Keleti csoport, 4. forduló

Kincsem Futsal–Csenger 7–6 (2–1)

Tápiószentmárton, v.: Czene-Joó, Urgyán. Csenger: Makay Z. – Fejes J., Mándi L., Csorvási Á., Bakó T. Csere: Bence L., Puskás Á., Lengyel M., Zán B. Edző: Szilágyi Sándor. Gól: Kosztolányi B. 2, Tóth B. 2, Vörös P., Gerhát T., Sárközi Sz., illetve Bakó T. 3, Fejes J. 2, Zán B.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .