Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport negyedik fordulójában két mérkőzést rendeztek szombaton.

A szakolyi Módis Dávid lendületes rohamot indított a Kék elleni meccsen – kétszer is bevette a kaput  Fotó: szakolyse

Megyei II. osztály, Pannónia csoport: 4. forduló

Szakoly-Kék 4-1 (2-0)

Szakoly, 101 néző, v.: Király A. Szakoly: Juhász J. – Soós G., Bacskai A. (Nagy A.), Ruska T., Bodai K., Török D., Bodai M., Fodor T., Nagy T., Módis D., Koskovits Gy. Játékos-edző: Géczi Péter. Kék: Chriszt P. – Mátrai T., Pauliska L., Veress Á., Poór B., Duan D. (Veress M.), Szuromi L. (Marsi S.), Bodó I., Lakatos E., Ferenczi Z., Dócs N. (Mátrai M.). Edző: Borza László. Gól: Módis D. 2, Török D., Nagy T., illetve Veress M. ifi: 2-2.

Géczi Péter: – Az első félidő rendben volt, a második kicsit gyengébbre sikeredett, de a lényeg, hogy megvan a hazai győzelem.

Borza László: – Az első hatvan percben rettentő rosszul játszottunk aminek köszönhetően három gólos vezetésre tett szert a hazai csapat. Majd szereztünk egy gólt, ami felhozta a csapatot. Szerintem egy jogos gólt elvettek tőlünk, illetve nem kaptunk meg egy büntetőt. Az utolsó percben megérkezett a kegyelemdöfés. Összesítve: húsz-huszonöt perc jó játékkal egy ilyen csapat ellen nem lehet pontot szerezni, ezért csak gratulálni tudok a hazaiaknak.

A Tiszalök-Ófehértó mérkőzés 6-0-s állásnál a szünetben félbeszakadt, mivel a vendégcsapat sérülésekre hivatkozva nem jelent meg a második félidőre.

 

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .