Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság hatodik fordulójának szombati nyitányát jelentette a Nagyecsed-Ibrány összecsapás. Délután további öt találkozót rendeznek.

Küzdelem volt, a gól viszont hiányzott, miközben a sötét mezes ibrányi csapat 11-est hibázott az ecsedi katlanban Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 6. forduló

Nagyecsed–Ibrány 0–0

Nagyecsed, 143 néző, v.: Takács A. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Terdik Zs. (Urbin P.), Pócsi B., Bulyáki A., Kóka S., Kóka R. (Hadházi S.), Erdős M., Rácz Zs., Nyíregyházi G. (Tóth F.). Edző: Kósa József. Ibrány: Aranyi T. – Molnár Z., Kiss P. (Bégányi B.), Nagy E., Blága T. (Bészély G.), Szikszay S., Nagy D., Buka B., Jeddi B., Kecskeméti P., Zubora T. Edző: Kató István. Küzdelmes mérkőzésen a vendégcsapat 11-est hibázott az első félidőben.

Kósa József: – El vagyunk átkozva, nem tudom, miért sújt minket ennyire a sors, ezen a meccsen hárman szenvedtek sérülést. Igazából azt mondhatom, talán egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet.

Kató István: – Ha a csapat továbbra is ilyen felfogásban lép pályára, akkor szerezhetünk más csapat ellen is meglepetést. A tizenegyest kihagytuk, így meg kellett elégedni az egy ponttal.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .