Kattints a képre!!

Fodor Csaba, a Nagydobos megyei másodosztályú csapatának csatára szerdán váratlanul rosszul lett, az éjszakát már a mátészalkai kórházban töltötte. Csütörtök délelőtt kiderült, hogy a huszonnégy éves játékos esetében sürgősségi vakbélműtétre van szükség, amit a déli órákban végrehajtottak.

Fodor Csaba túl a műtéten és a nehezén Fotó: tudósítonktól

A Gémtech csoportban szereplő együttes frontembere – aki a nyáron tért vissza az Ópályitól és már két gólt szerzett az őszi idény eddigi két bajnoki fellépésén – így nem csupán a vasárnapi fordulót kénytelen kihagyni: elodázódott debütálása korosztályos edzőként is. Holott az U13-as, illetve U14- legénységet irányítva ma és pénteken meccsük lett volna.

– Kár lenne tagadni, megijedtem, mert ilyen fájdalmaim még nem voltak: se ülni, se állni, még feküdni sem tudtam – taglalta megpróbáltatásait Fodor Csaba. – Este mondták, hogy valószínűleg vakbélgyulladás, ami ezt okozta, a hasi ultrahang után pedig be is bizonyosodott. Nem lehetett tovább halogatni, azonnali beavatkozásra volt szükség. Hál’ istennek a görcsök elmúltak, a műtét helye még érzékeny, de már jobban érzem magam. Köszönöm a családomnak, barátnőmnek, illetve a nagydobosi csapatnak, hogy támogatnak és tartják bennem a lelket! Remélem, győzelmekkel segítik a felépülésemet a „kicsik” és a „nagyok”.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .