Kattints a képre!!

Jelen pillanatban tekintélyesnek mondható, 9880 játékos rendelkezik érvényes versenyengedéllyel a megyei futballban. A korelnök a 71 éves Tomasovszki Zoltán, aki a Sényő-Carnifex öregfiúk csapatának tagja: jóllehet az őszi idényben még nem lépett pályára, az előző bajnoki kiírásban viszont hét alkalommal is!

A 68 évesen rendkívül fitt Márton László a jelenlegi legidősebb megyei játékos, aki ősszel bajnoki mérkőzésen pályára lépett Fotó: magánarchívum

Aki viszont már az aktuális évadban is labdába rúgott, Márton László: a 68 esztendős sportember a kölcsei „veteránokat” erősíti, ráadásul kezdőként is bevetették! A megye háromban a tiszaberceli id. Görömbei Vilmos is aktívnak számít, noha az aktuális bajnokságban egyelőre nem játszott. Annál inkább a napkori Nagy József: az egyesület ugyancsak 58 esztendős futballistája egyben az elnöki posztot is betölti, és mindhárom őszi fordulóban szerelést öltött – kétszer kezdőként szerepelt!

A megyei másodosztályban Papp János számít a rangidősnek: a 62 éves, elnyűhetetlen kapus a Nyírerdő csoportban érdekelt Nyírkarász kötelékében véd, és bár ősszel még nem kapott lehetőséget, az elmúlt idényben kétszer is beállt csereként.

A megyei „élvonalban” Ricsei Ferenc a listavezető ebben a tekintetben: a 48 esztendős védő olyannyira meghatározó ember a nyírbélteki együttesben, hogy valamennyi őszi mérkőzésen kezdőként dobták harcba!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .