Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport negyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A Biri csapatának az elmúlt héten bejött a hajnali edzés, bravúrgyőzelmet aratott Kótajban, a geszterédi fellépésre „normálisan” készült – kérdés, ez mire lesz elég… Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 4. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Szakoly (5.)–Kék (8.)

Géczi Péter, a Szakoly edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, amelyen egyet tudok garantálni, hogy gól az lesz, de egy a cél, hogy szurkolóinkkal végre otthon is győzelmet tudjunk ünnepelni.

Borza László, a Kék edzője: – Legutóbb a Tiszalök ellen nagyon gyengén játszottunk, remélem, most másként lesz, és akkor reménykedhetünk a kedvező eredmény elérésben – de csak ebben az esetben!

Tiszalök (12.)–Ófehértó (14.)

Magyar Gergely, a Tiszalök edzője: – Bízom benne, hogy a múlt héten tapasztalt lendületet tovább tudjuk fokozni és hazai pályán begyűjtjük a három pontot.

Gresu Mihály, az Ófehértó edzője: – A fiúk jobb erőállapota és hozzáállása sokat segítene a kedvezőbb eredmények elérésében.

Vasárnap

Nagykálló (2.)–Kótaj (4.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Nem mostanában volt, hogy a csapatunk jól szerepelt volna a Kótaj ellen, hazai pályán szeretnénk ezen kozmetikázni.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Feledtetni kell a legutóbbi meccsen történteket, úgy készülünk, hogy el tudjuk hozni a három pontot a még veretlen Kálló otthonából.

Rakamaz (13.)–Levelek (7.)

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Annál jobb csapatunk van, mint amit a táblázaton elfoglalt helyezésünk mutat, ahhoz meg nem kell nagy tudomány, hogy kitalálják, mi az elvárás hétvégén.

Fabók István, a Levelek edzője: – Azt mondják, mindennek sora van, mint a mákos tésztának. Megvan az az érzés, amikor előtted egy ágon két alma, amit csak úgy tudsz leszedni, ha ugrálsz érte. De, ha az egyiket elérted a másik még magasabbra emelkedik. Na, így jártunk a hétvégén. Benéztük, mint Tóth Gabi a kínai kvarcóráját. A megoldás a következő szüretre? Annak idején Petőfi gyalog ment Sárospatakra, mire odaért –megokosodott! Bár Rakamaz nincs olyan távolságra, hátha lőn, világosság!

Apagy (3.)–Tiszavasvári (1.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Eddigi legnehezebb mérkőzés lesz ez számunkra. A szabolcsi kispályás labdarúgást képviselő Fáraó Bútor csapata négy játékosomat kölcsönzi erre hétre és csak pénteken derül ki, hogy a hétvége is bele esik vagy nem… Ettől függetlenül szeretnénk itthon tartani a három pontot, már csak azért is, mert…

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – Végtelenül tiszteljük az apagyi csapatot, miközben kulcsembereink fognak hiányozni a találkozóról. De meg tudjuk oldani a pótlásukat – fiatalokkal. Ezt szeretném ajánlani mindenkinek, akinek nem inge, ne vegye magára. Jó felkészülést mindenkinek!

Kálmánháza (6.)–Nyírlugos (11.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Hazai pályán győzni szeretnénk aktuális ellenfelünkkel szemben. A múlt héten a játékunk nem volt megfelelő, ezúttal magabiztosabb, meggyőzőbb teljesítménnyel akarunk kirukkolni. Erre mindenképp szükség lesz, ha a három pont megszerzése a célunk a Nyírlugos ellen.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Remélem, ki tudunk egészülni a betegségből és sérülésből felépült emberekkel  és jó mérkőzést sikerül játszanunk.

Geszteréd (10.)–Biri (9.)

Horváth László, a Geszteréd edzője: – Az előző két mérkőzés úgy sikerült, ahogy készültünk rá… A héten igyekszünk rendezni a sorokat és tisztességesen hangolni a meccsre, különösen, mivel szomszédvári rangadó előtt állunk és fiatal, jól felkészített csapat érkezik hozzánk, amely lehet, hogy elkapta a fonalat.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Hétvégén olyan helyen sikerült nyerni, amire eddig nem volt példa. Ugyanerre készülünk ezúttal is, bár, biztos, hogy nem lesz egyszerű feladat.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .