Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság hatodik fordulóját rendezik hétvégén.

Első a másodikkal: a kockás mezes kemecsei együttes a listavezető Újfehértót fogadja a rangadóvá előlépett mérkőzésen Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 6. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Nagyecsed (12.)–Ibrány (14.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Sajnos, az elmúlt hétvégén úgy elvertek minket, mint a nagydobot, holott a mérkőzésben ez nem volt benne, plusz két sérült játékossal „gyarapodtunk”. Ennek ellenére nem akarok siránkozni, hazai pályán viszont valahogy be kell húzni a három pontot.

Kató István, az Ibrány edzője: – Sok összetevője van annak, hogy a rajt nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. De azon dolgozunk, hogy a folytatás jobb és eredményesebb legyen!

(A mérkőzés 14 órakor kezdődik)

Kemecse (1.)–Újfehértó (2.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Erre a meccsre nem raknék a mixen. Az eddigi mérkőzéseink is mindig kiélezettek voltak az aktuális tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül is, most még ott is ki vagyunk élezve. Ui: annyi ünnepelni valónk volt az elmúlt időszakban – és itt nem a focira gondolok –, hogy a Prestige magánklinika fontolgatja egy májtranszplantációs központ létrehozását. A hétvégén is hatalmas buli lesz nálunk, egy fergeteges, totális ájulás, minden közeli szimpatizánsnak helye van köztünk, belépő nem lesz, csak hozz piát!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A múlt heti játékunk mellé sokkal jobb helyzetkihasználás kell, mert különben bajba kerülhetünk. A Kemecse remekül kezdte a szezont, így kíváncsian várom, mire leszünk képesek ellene.

Nyírbátor (11.)–Kállósemjén (5.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Egy olyan csapat látogat hozzánk, amelynek több játékosa magasabb szinten is futballozott, de nekünk hazai környezetben nem lehet más célunk, mint a három pont begyűjtése, amiért tudom, sokat kell majd tenni a pályán.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Jól összerakott, szervezett csapathoz látogatunk, ennek következében egész héten körültekintően készülünk. Megpróbáljuk meglepni a házigazdákat, ugyanakkor úgy lépünk a pályára, hogy megszerezzük a három pontot, persze, tisztában vagyunk azzal, hogy ezért nagyon, de nagyon meg kell küzdeni.

Tarpa (7.)–Balkány (10.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Minden héten elvégezzük a stábbal a megfelelő munkát, sajnos, nem mindig azt kapjuk vissza, amit szeretnénk. Hazai pályán igazi férfiak, oroszlánok vagyunk, viszont idegenben kislányok vagy kiscicák, na, ezen változtatni fogunk! Egy biztos, Tarpáról, az oroszlánbarlangból nehéz lesz pontokat elvinni!

Mirgai László, a Balkány edzője: – Tarpán kevés csapat tud egyáltalán pontot szerezni, profi körülmények között dolgoznak, amatőr szinten a legnagyobb edzésszámmal. Ezek a fiatal játékosok csak a futballra koncentrálhatnak, míg mi úgy megyünk erre a meccsre, hogy sokan a munkából fognak beesni. Ettől függetlenül bízom a srácokban, hogy jó és szoros mérkőzést játszunk meglátjuk, ez mire lesz elég.

Csenger (6.)–Austria Juice-Vásárosnamény (13.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk hazai környezetben tovább folytatni jó sorozatunkat, emellett nem lenne rossz, ha ki tudnánk szolgálni közönségünket. Ezzel együtt tisztában vagyunk azzal, a Namény kissé kiszámíthatatlan csapat, így komolyan kell készülnünk erre a meccsre is.

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Igyekeztünk feltérképezni ellenfelünket, ismerjük a veszélyes játékosait, ennek megfelelően készülünk és megpróbálunk „pontosak” lenni a hétvégén.

Nyíregyháza Spartacus II. (3.)–Mándok (4.)

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II.: – Két fiatal csapat fog a hétvégén találkozni, ezért jó iramú mérkőzésre számítok. Terveink szerint újabb játékosaink térhetnek vissza hosszú sérülés után. Hazai pályán szeretnénk domináns, eredményes játékot bemutatni.

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – A Nyíregyháza szerintem a bajnoki címért fog küzdeni, ez nem vitás. Úgy látszik, a kezdeti nehézségek után ontják a gólokat és rendeződnek a sorok. Ezek azok a meccsek, amelyeken azt gondolom, nincs szükség plusz motivációra, megfelelő alázattal és motiváltsággal megyünk és bízunk a pontszerzésben.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Vasárnap

Nagyhalász (16.)–Nyírbéltek (8.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Bár túl sok okom nincs rá, mégis úgy gondolom, mint minden meccs előtt, menni fog a dolog. Talán a héten a csapattal együtt felvett dihidrogén-monoxid kúra túladagolása az oka, nem tudom…

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Hétvégén fontos mérkőzést játszunk a Nagyhalász otthonában, amely biztos, nem fogja könnyen adni a bőrét, mindent megteszünk, hogy pontot, pontokat szerezzünk.

A Mátészalkai MTK–Nyírmeggyes mérkőzést november 26-án rendezik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .