Kattints a képre!!

Az elmúlt hétvégén Leveleken tartotta meg a MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság JB bizottsága a megyei futsal játékvezetők frissítő kurzusát.

A kurzus résztvevői Fotó: tudósítónktól

A sporttársak szombati szakmai programjában a reggeli fizikai teszt után szakmai előadások, videó elemzések és szabályismereti teszt is szerepelt, hogy felkészülten várják a 2022/23-as futsal szezont.

A megyei futsal játékvezetők az országos utánpótlás mérkőzések mellett a novemberben startoló Regionális férfi felnőtt NB 3-as bajnokságban is fognak működni, mely pontvadászatot idén is a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság koordinálja.

Miután drasztikusan változott a megyei futsal bajnokságok szervezésénél, a kötelezően betartandó versenykiírási pontok, így a Megyei Igazgatóság utánpótlás szinten a 2022/23-as szezonban mind a fiúk, mind a lányok részére „tornarendszerű bajnokságokat” fog kiírni, amit majd a téli szezonban – 2022. december 1 – 2023. március 31. között -szervez meg a jelentkezők részére.

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .