Kattints a képre!!

A Nyíribrony az előző szezon végén kizuhant a megye kettő Pannónia Zrt. csoportból, noha az utolsó pillanatig éltette a reményt a megkapaszkodásra. Az együttes a harmadosztály Nyírség csoportjában kezdett „új életet”, mégpedig a régi tréner, Papp Tamás irányításával.

Kantár József személyében elnyűheteteln játékos tért vissza az ibronyi csapatba Fotó: Hegedűs Zoltán

Olybá fest, az „átállás” nem viselte meg az egyesületet, amely mindhárom eddigi fellépését megnyerte az őszi idényben, miközben egyetlen gólt kapott.

– A nyáron történt egyeztetések, megbeszélések után, úgy döntöttünk, hogy belevágunk a harmadosztály küzdelmeibe – ecsetelte az eseményeket Papp Tamás, a Nyíribrony edzője. – A felkészülés előtt négy meghatározó játékosunk távozott és azóta sajnos, még ketten búcsút intettek a csapatnak. Igaz, sikerült öt embert igazolni, köztük egy nagy visszatérővel, Kantár Józsival. Ezek után úgy vágtunk neki a bajnokságnak tizenhét fővel, hogy Bagoly Csaba elnök úrral abban maradtunk: próbáljunk meg az ősszel minél több pontot gyűjteni és a télen lehetőség szerint még igazolni. A jó rajtunk leginkább a kiváló csapategységünknek köszönhető, amit alátámaszt, hogy hétvégén szabadnaposak leszünk, de szombat délután összejön a társaság egy kis lábtenisz bajnokságra és közben az elnökünk főz valami finomat. A bajnokságból még nagyon sok meccs van hátra, de azért nagyon örülünk, hogy így kezdtük a szezont. A bajnoki címről és visszajutásról egyáltalán nincs szó, a csapat tisztességesen edz heti két alkalommal, aztán hétvégén megpróbálja kihozni a maximumot. Még annyit mindenféleképpen megemlítenék, hogy Kantár Józsival egy igazi csapatember erősíti ismét az Ibronyt, akinek hozzáállása nagyon sok fiatal számára példaértékű lehet. Kijelenthetjük, hogy vele nem csak a csapat átlagéletkora nőtt, hanem a gólok száma is.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .