Kattints a képre!!

Vannak emberek, akiknek hamar elegük lesz a futballból és hagyják az egészet a fenébe. És van Berecz Zsolt, aki időről időre felbukkan a Ladányi TC megyei másodosztályú csapatában, majd nemes egyszerűséggel rugdossa a gólokat – negyvenhét évesen.

Berecz Zsolt: Csak jobb lettem! Fotó: magánarchívum

A Nyírerdő csoport őszi idényének mindhárom eddigi fordulójában nyert – az előző évadban – még a kiesés megúszásáért hajtó Ladány, a korábban az NB I-ben szerepelt, 20-szoros magyar futsalválogatott csatár mindmáig lepipálja a fiatalokat. Olyannyira, hogy valamennyi bajnokin betalált, az együttes hét góljával négyet ő szerzett! Vagyis, mit sem kopott tudása.

– Inkább fényesedett a tudásom, mert nem felejt az ember, a rutin meg az évek ugyebár – jelezte Berecz Zsolt, hogy bombaformának örvend. – Volt egy három éves eltiltásom, ami tavasszal járt le, az utolsó két fordulóban már játszottam a ladányi csapatban. Persze, hiányzott a foci, miközben pihentem, csak jobb lettem: mint a jó bor, minél idősebb, annál jobb. Azt mondom, még három jó, meg hat rossz év van bennem, utána még elgondolkozom. Egyébként alig várom a meccseket, azt külön szeretem, hogy a fiatalok próbálnak megfogni, de lepattannak rólam, még agyonrúgni sem tudnak! Honnan is lenne bennük zsiványság? Anno Tisza cipőben futballoztunk, sima teremcsukában futsaloztunk, most arról szól az egész, milyen a séróm, 50 000 forintos cipő legyen a lábon, amikor meg kimegy a pályára, nem tudja, merre van arccal. Hát, ez kicsit másként működik…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .