Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport negyedik fordulóját rendezik hétvégén.

Pécsi Viktor, a mindeddig hibátlan ladányi csapat kapusa ezúttal – az ugyancsak jól szereplő, listavezető – újdombrádi támadók próbálkozásait hárítaná Fotó: szabolcsfociinfo

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 4. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Záhony (8.)–Vaja (2.)

Golyán Gergő, a Záhony szakosztályvezetője: – Az elmúlt három fordulóban nagyon jól szerepelt a Vaja, amely ebben a szezonban is megcélozza a bajnoki címet. Ugyanakkor hazai pályán igyekszünk megszerezni a három pontot.

Siska Attila, Vaja edzője: – Az ősi dakotás közmondás szerint, egy futballmeccsen mindkét csapat ugyanazon a pályán játszik, és amely több gólt szerez – az nyer. Brit tudósok kiszámolták, hogy ezen a hétvégén is ez történik minden pályán.

Tuzsér (14.)–Szabolcsveresmart (9.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Finoman fogalmazva is nagyon gyenge rajtot vett a csapat. Ami viszont még ennél is elszomorítóbb, a rengeteg kapott gól és az idegenbeli, rendkívül visszafogott játék. A keddi edzés előtt hosszú beszélgetéssel igyekeztünk rendet tenni a fejekben és természetesen a lelkekben is. Nem titok, hogy több játékos hétvégi teljesítményével kapcsolatosan kemény kritikák lettek megfogalmazva. Bízunk benne, hogy mindenki„vette a lapot” és szombaton hazai pályán, a felkészülés során mutatott hozzáállást és játékot láthatja újra a tuzséri közönség. Csak a győzelem elfogadható számunkra!

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – Megvolt a várva várt győzelem, ami sajnos, áldozatokkal járt, így nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk a jó nevekből álló Tuzsér otthonában. De fegyelmezett játékkal bízhatunk a pontszerzésben, mert ott rendre jól teljesítünk.

Vasárnap

Gergelyiugornya (13.)–Tiszakanyár (7.)

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Nincs mit magyarázni, beragadtunk a rajtnál, mint a frissen festett budiajtó. Az elmúlt meccsen történtek miatt nem lehet elmarasztalni a játékosokat, mert az irreálisan rossz körülmények ellenére is mindent megtettek a győzelemért. Lehet, most nem a legjobb passzban vagyunk, de még messze a vége és amit mamám mindig mondott: „este számolják a tyúkot, fiam” – itt is a bajnokság végen kell a pontokat számolni. Remélem, vasárnap elkezdjük a pontjainkat gyarapítani, már csak arra kérem az Istent: nehogy megint három „anyámasszony katonáját” küldjön a mérkőzésünkre!

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A tavalyi bajnokcsapatnak nem úgy kezdődött a szezon, mint ahogy azt ők tervezték, ezért nem számítok könnyű mérkőzésre. Minden játékosomnak a legjobbat kell nyújtani, ha pontokkal akarunk hazatérni.

(A mérkőzés 14 órakor kezdődik)

Pátroha (6.)–Nyírkarász (12.)

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – Tízből kilencszer az a csapat nyer, amely többet tesz a győzelemért. A hétvégén olyan párosítások lesznek, amelyek után vagy tudsz tapadni az élmezőnyre vagy leszakadsz. Nekünk egyértelmű célunk, hogy felzárkózzunk, ami nem lesz egyszerű, mert gondolom, a Nyírkarász sem fogja olcsón adni a bőrét.

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Nehéz okosat mondani a jelenlegi helyzetben… Talán annyit, amennyiben újra csapatként tudunk működni, akár meglepetést is szerezhetünk.

Gyulaháza (5.)–Ajak (4.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A múlt heti fiaskó után csak győzelmet tudok elképzelni a jó kezdést produkáló Ajak ellen.

Barati István, az Ajak edzője: – A Gyulaháza hazai pályán eddig jól szerepel, két győzelem, sok rúgott gól. Mi viszont még veretlenek vagyunk, és azon leszünk, hogy ez így is maradjon.

Baktalórántháza (10.)–Fényeslitke (11.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – A feladat egyértelmű, az elmúlt hetek tapasztalata alapján csak akkor számíthatunk javulásra, ha végre értékesítjük a helyzeteket, hátul pedig stabilabban védekezünk. Ha ez megvalósul, számunkra is elkezdődik a bajnokság.

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – Egy olyan csapat otthonába látogatunk, amelyhez szép emlékek fűznek, hiszen a baktai pálya egy része volt az életemnek. Tudom, hogy nekik sem volt egyszerű a rajt, akárcsak nekünk, így mindenki oda fogja tenni magát, mert jól jönne a győzelem mindkét csapat számára. Remélem, az akarat mellett már a helyzeteinket is maximálisan ki fogjuk használni!

Újdombrád (1.)–Ladányi TC (3.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Az eddigi mérkőzések alapján mondhatni, rangadót játszunk vasárnap. Egyik csapatnak alighanem megszakad a veretlenségi sorozata, remélem, ezek nem mi leszünk.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Nagyon jó csapat otthonába látogatunk, ettől függetlenül szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, pontért, pontokért utazunk Újdombrádra.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .