Kattints a képre!!

Marics Gábor ontja a gólokat. Ami pályafutását tekintve olyan természetes, minthogy minden reggel felkel a nap. A harminchárom éves apagyi csatár vasárnap négyszer vette be az ófehértói kaput: az idegenben 6-1-re megnyert megye kettes bajnoki pedig – a hivatalos adatbank szerint – az ötszázadik tétmérkőzése volt!

Megszokott jelenet, ami Ófehértón is megtörtént: Marics Gábor (jobbról) gólja után fogadja a gratulációt Fotó: Hegedűs Zoltán

A Pannónia Zrt. csoportban szereplő együttes frontembere jelenleg háromszázhetven gólt jegyez, ha ilyen ütemben termel, benne van a pakliban, hogy még ebben a szezonban áttörheti a négyszázas határt. Annál is inkább, mivel az eddig lecsengett három forduló során kilenc alkalommal talált be, amivel vezeti a vonatkozó listát. A szerencsés alkatának köszönhetően az elhízás veszélye nem fenyegeti, csak egészség legyen és akkor még hosszú ideig retteghetnek a védők.

– Nem tudtam, hogy jubiláltam, vasárnap este szembesültem vele – elmélkedett az „ünnepelt”, Marics Gábor. – Vegyes érzéseim vannak, nagyon szép emlékek jutottak eszembe, de olyanok is, amiket legszívesebben elfelejtenék. Ha elkerülnek a sérülések, tíz évet még legalább szeretnék focizni: minden meccs előtt érzem azt a drukkot, ami nélkül semmit nem ér az egész, emellett hál’ istennek jó a genetikám, mondjuk volt kitől örökölni, ez is sokat számít. Ott lebeg a szemem előtt, hogy még ebben a bajnokságban elérjem a négyszáz gólt, ez nem cél, csak vágy. De hátha…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .