Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport negyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Színjáték: egy igazán pazar kép a vasárnapi Ópályi–Csengersima mérkőzésről Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 4. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Szatmárcseke (7.)–Sonkád (9.)

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Újfent olyan ellenféllel találkozunk, amelyet ismerünk és több játékosa szerepelt már nálunk. Remélem, a csapat összetartása érvényesülni fog és jó eredményt tudunk elérni.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Számunkra minden meccs nehéz, odatesszük magunkat és meglátjuk, mi sül ki belőle.

Csengersima (1.)–Kocsord (4.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Hazai pályán csak a győzelem lehet elfogadható.

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – A bajnokesélyes otthonában lépünk pályára, a teher ezúttal nem a mi vállunkat nyomja, a fiúk itt megmutathatják, mennyit érnek. Véleményem szerint, ha a tudásukhoz mérten játszanak, akár „pontosan” is távozhatunk.

Vasárnap

Milota (13.)–Encsencs (5.)

Elek László, a Milota edzője: – Szeretnénk ismét egy szoros meccset játszani és jó lenne most már pontot szerezni hazai pályán.

Bíró Zsolt, az Encsencs edzője: – A Milota hazai pályán veszélyes ellenfél, ettől függetlenül a győzelem reményében utazunk.

Nagydobos (6.)–Tisztaberek (3.)

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Végre újra bajnoki mérkőzés következik! Reméljük, ugyanazzal a lendülettel és elszántsággal tudunk pályára lépni mint, a legutolsó hazai mérkőzésünkön. Egy százszázalékos csapatot fogadunk, tisztában vagyunk vele, hogy hatalmas akarással fűszerezve érkezik majd hozzánk. Ezzel együtt az első fordulóban történt botlást csak és kizárólag győzelemmel lehet javítani. Nehéz meccsre számítok, melyen kőkemény harcot kell vívni a siker érdekében.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A tabellára nézve, felőlünk már most véget is érhetne az idény, és akkor kezdődhetne az uborkaszezon.

Nyírvasvári (8.)–Őr (12.)

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – Nincs mit ragozni… Hazai pályán szeretnénk megszerezni mind a hat pontot!

Szabó Attila, az Őr edzője: – Számunkra teljesen ismeretlen ellenfélhez látogatunk, talán még soha nem is játszottunk a Nyírvasvárival, de megteszünk mindent a pontszerzés érdekében.

Fehérgyarmat (10.)–Ópályi (11.)

Geletey Zoltán, a Fehérgyarmat edzője: – Remélhetőleg, a hétvégén már csaknem teljes lesz a csapat. Arra törekszünk, hogy játékunk tovább javuljon, és mindez eredményes szerepléssel párosuljon.

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Ez a meccs nem egy piskóta! Reméljük a sérültjeink és betegeink felépülnek, emellett megtaláljuk góllövő cipőinket.

Szabadnapos: Vámosoroszi.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .