Kattints a képre!!

Az első pofon a legnagyobb, aztán a többit lassan megszokod – szól az LGT klasszikus nótája. Ugyanakkor az első gól a legemlékezetesebb, Mányi Bence, a Balkány tizennyolc esztendős játékosa pedig nyilván az utóbbi verziót preferálja, elvégre a Nagyecsed elleni (3-0) megye egyes bajnokin először talált be a kapuba felnőtt pályafutása során.

Mányi Bence (labdával) feltartóztathatatlan volt a Nagyecsed elleni meccsen Fotó: tudósítónktól

A tinikorú középpályás, nyáron a Sényő-Carnifex NB III-as együttesétől érkezett, és az őszi idény eddigi valamennyi mérkőzését – beleértve a Magyar Kupa-selejtezőt – végigjátszotta! Sőt, egyetlen egy percet sem hiányzott, ami nem gyenge egy ilyen ifjú futballista esetében.

– Tudtam, vagy inkább reméltem, hogy megkapom a lehetőséget, amivel próbálok élni minden meccsen, de jól esik, hogy ennyire számítanak rám – taglalta Mányi Bence, aki a balkányiak második gólját lőtte az ominózus összecsapáson. Ráadásul rohamosan közeleg születésnapja, vagyis előrehozott ajándékkal lepte meg magát. – Vártam már hogy gólt szerezzek, az az igazág, hogy eddig erre nem is adódott nagyon lehetőség, most pedig mondhatni, jókor voltam jó helyen: a második félidőben egy szöglet után a kapus kiejtette a labdát, amit nekem gyakorlatilag csak be kellett passzolni a hálóba. Nyilván nem ez volt a legszebb gól a bajnokságban, de nekem és a csapatnak sokat ért. A szüleim és a barátnőm kint voltak a meccsen, akik mindenben támogatnak, ami fokozta az örömöt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .