Kattints a képre!!

Két Baráth megfér egy csárdában – nevezetesen a Gémtech csoportban szereplő Nyírvasvári megye kettes csapatában. Olyannyira, hogy a tesók, Dávid és József egyaránt góllal mutatkoztak be: szóval a széteső Nyírcsaholytól az elmúlt héten érkezett páros derekasan kivette részét a Sonkádon aratott 3-1-es győzelemből.

Baráth József (jobbról) és testvére, Dávid egyaránt góllal tért vissza a nyírvasvári csapatba Fotó: magánarchívum

József, csatárként, Dávid a balszélen bevethető, vagyis gyakorlatilag vállvetve futballoznak: mivel kölyökkoruk óta együtt nyomják, ismerik egymás gondolatát is, ami nem elhanyagolható tényező a pályán. A testvérpár egyébként nem tévedt ismeretlen terepre, másodszor tértek vissza a nyírvasvári egylet kötelékébe.

– Mindig egy csapatban játszottunk, így is szerettük volna, és ha lehet, ez nem fog változni soha sem – szögezte le Baráth József, aki huszonhét évesen pátyolgathatja hat esztendővel fiatalabb öccsét. – Volt már, hogy mindketten gólt rúgtunk ugyanazon a meccsen, persze, olyan sűrűn nem fordult elő, ilyenkor az igazi nyerni. Naná, hogy jó együtt focizni, össze vagyunk szokva, érezzük, mit akar, merre mozog a másik, hogy tegyük a labdát. Erre azért nem számítottunk, hogy ilyen klasszul alakul az első mérkőzésünk, igaz, megkönnyítette a dolgunkat, hogy majdnem mindenkit ismerünk itt, nem sok változás történt az elmúlt egy évben, amíg „oda voltunk”.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .