Kattints a képre!!

Az „Önök kérték, mi teljesítjük” – című klasszikus tévéműsor nyomdokán haladva léptünk a tettek mezejére. Egy kedves hölgy (!) ismerős már korábban szóvá tette: „Csucsukám, írhatnál már Lőrincz Zsoltiról, fantasztikus, amit az elmúlt három meccsen művel a kapunkban”.

A Mándok egy igazán összeforrt csapat, középen (alsó sor) Lőrincz Zsolt kapussal Fotó: tudósítónktól

Hát, rajtam ne múljék. Pláne, hogy az a három immár négy: a Mándok megyei első osztályú csapatának hálóőre a legutóbbi – 1–0-ra megnyert – bajnokin kivédte a Mátészalka szemét, amit az ellenfél edzője is szóvá tett. A húsz esztendős, posztját tekintve még szemtelenül fiatal cerberus hangját ritkán hallani, mármint a Mándokon sűrűn programba iktatott csapatbulikon, ahol – ez személyes tapasztalat – frenetikus a hangulat.

– Nem én vagyok társaság közepe, inkább a háttérben szeretek maradni, de a meccseken sokkal többet beszélek, persze, ott muszáj is – szolgált magyarázattal Lőrincz Zsolt, aki korát tekintve tökéletesen passzol az ifjoncoktól hemzsegő kerethez, amelynek legidősebb tagja, Baglyos Levente is még csak huszonhat esztendős! – Örültem, hogy elismerik a teljesítményem, de én belül nem voltam teljesen elégedett, tudom, még ennél is többre vagyok képes! Próbálok mindent megtenni, rendszeresen járok különedzésre, ez a jelek szerint kamatozik. Azt tűztem ki célul, hogy kevesebb gólt kapjak, mint az előző szezonban, olyan teljesítményt igyekszem nyújtani, hogy akár magasabb osztályban is kipróbálhassam magam. És azt is el kell mondani: nagyon szeretek Mándokon futballozni, fantasztikus a társaság, Szűcs Lajos kapustársam pedig rengeteget segít nekem edzésekkel és tanácsokkal is.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .