Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport nyolcadik fordulójában a Sényő-Carnifex idegenben, míg a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

A sárga-fekete mezes sényői csaőat derekasat küzdött a Hajdúszoboszló otthonában – mindhiába Fotó: Steványik Gergely

A jól szereplő, az élcsoporthoz tartozó Hajdúszoboszló otthonában emberes feladatnak tűnt a pontszerzés a – sérülésektől tizedelt – Sényő számára. A szabolcsiaknál először volt kezdő a bajnokságban Gagyi Sándor kapus, míg társai derekasan nekidurálták magukat, olyannyira, hogy az első félidőben többször veszélyeztettek. Mindennek dacára mindjárt a szünet után vezetést szerzett a házigazda, sőt, a csereként beszállt Karika Balázs kisvártatva duplázott, megásva a vendégek sírját. Mert innen már nem volt visszaút, pedig sokáig másként festett a meccs…

Ugyanakkor a Kisvárda II. a hajrában kapott két góllal vereséget szenvedett a DVSC II. ellen.

NB III., Keleti csoport: 8. forduló

Hajdúszoboszló–Sényő-Carnifex 3–1 (0–0)

Hajdúszoboszló, 220 néző, v.: Muhari G. Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Kapacina V., Fenyőfalvi D. (Toldi A., 67.), Kapcina K., Farkas M., Schmidt P. (71.), Sógor Cs., Sztankó D., Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Karika B. (50., 58.), Constatinescu  (79.), illetve Kapacina K. (86.)

Imrő László: – Egy félidőnyi jó játék után a második félidőben gyakorlatilag tíz perc alatt elrendeztük magunkat! A második félidőnek két pozitívuma volt: az egyik, hogy végre gólt szereztünk, a másik, hogy a fiatal Sógor Csaba megmutatta, lehet rá számítani. Most pihenünk, majd három olyan mérkőzésünk lesz, amelyeken meg kell kezdeni a felzárkózást! Ellenkező esetben komoly bajba kerülhetünk!

Kisvárda Master Good II.–Debreceni VSC II. 1-2 (1–0)

Kisvárda, v.: Virág A. Kisvárda II.: Perehanec – Avetiszjan, Bíró R., Rubus, Sikorszki – Adu (Honcsar, 59.), Szőr – Simon M. (Bjelalov, a szünetben), Nagy M. K., Czérna – Heles. Edző: Kocsis János.

Gólszerző: Bíró R. (11-esből, 1–0) a 11., Batai (1–1) a 82., Fábián B. (1–2) a 87. percben. Kiállítva: Szőr a 68. percben.

Kocsis János: – Rengeteg ziccert alakítottunk ki a mérkőzésen, de sajnos ezekkel a lehetőségekkel nem tudtunk élni. Le lehetett volna zárni a mérkőzést, azonban ehelyett két pontrúgás utáni fegyelmezetlenségből adódóan pont nélkül maradtunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .