Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság ötödik fordulójában egy mérkőzést rendeztek szombat kora délután – Mándokon. További három összecsapás keződött 16 órakor.

A piros mezes mándoki csapat védelme jól állt a lábán Fotó: Molnár Csaba

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 5. forduló

Mándok–Mátészalkai MTK 1–0 (1–0)

Mándok, 117 néző, v.: Pethő P. Mándok: Lőrincz Zs. – Nardai N., Jánvári D., Koszta Z. (Listván D.), Lusánszki L. (Bugyi B.), Maroda N., Gyüre T., Baglyos L., Lakatos B., Molnár Zs., Cservenyák T. (Krjnyék Zs.) Edző: Dolhai Máté. Mátészalka: Szilágyi P. – Huszti P. (Paragh M.), Sárosi M., Csáki J., Gergely M., Magyari M., Bodó L., Gergely B. (Szántó Z.), Budaházi L., Fejes J., Szokolai M. (Darbik M.). Edző: Kiss Tamás. Mindjárt a mérkőzés elején vezetést szerzett a Mándok, az előny pedig végig kitartott. Gól: Maroda N.

Dolhai Máté: – Nagyon nagy győzelmet arattunk egy nagyon szervezett és jól futballozó csapat ellen. Ma nem igazán sáfárkodtunk jól a lehetőségeinkkel, így kapusunk extra teljesítménye is kellett a sikerhez. Csak dicséret illeti a csapatot, amelynek remélem, további motivációt és önbizalmat ad ez a siker. További sok sikert a Mátészalkának!

Kiss Tamás: – Először is természetesen gratulálok a Mándoknak! Csapatomat sem tudom elmarasztalni, mivel mindent megtett annak érdekében, hogy legalább kiegyenlítsen, a helyzeteink alapján abszolút rászolgáltunk volna minimum az egy pontra. A mai meccsen viszont a hazaiak kapusa talán még a gólt is fogta!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .