Kattints a képre!!

Ha így megy tovább, lassan elfogy a Sényő-Carnifex NB III-as csapata, amely csaknem minden fellépésen „elveszít” egy futballistát – súlyos sérülés miatt. A szabolcsiaknak vasárnap a Hajdúszoboszló otthonában lesz jelenésük, és biztos, hogy meglehetősen hézagos létszámban kényszerülnek pályára lépni a Keleti csoport nyolcadik fordulójában.

A kék mezes sényőiek küzdelmes meccsre készülnek Fotó: Fazekas Ármin

Ignéczi Martin, Vámos Márk, legutóbb pedig Erdei András súlyos sérülés miatt dőlt ki, Fabu Márton pedig még egy percet sem játszott az őszi idényben, ugyanakkor a szintén hetek óta hiányzó Matyi Zoltán visszatérésre van esély. Ez már önmagában is hátráltató tényező, plusz a táblázaton tizenhetedik Sényő szerezte – szám szerint négyet – a legkevesebb gólt a teljes mezőnyben, mindemellett az előkelő, ötödik helyen táborozó Szoboszló is acélos ellenfél.

– Ellenfelünk az előző idényben meghatározó csapatnak számított, jelenleg is hasonló mondható el róla– fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Nyáron játszottunk velük edzőmeccset, úgyhogy jól ismerjük. A héten mindent elkövettünk a javítás érdekében, sokat beszélgettünk, előhívtuk a sámánunkat, aki elűzte a rossz szellemet, úgyhogy bizakodva várjuk a mérkőzést, szeretnénk pontot szerezni.

Ugyanakkor a harmadik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. a – a tabellán tizenegyedik –  Debreceni VSC II-t fogadja.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .