Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport harmadik fordulóját rendezik hétvégén.

A kék mezes kéki csapat ezúttal a Tiszalök próbálkozásait igyekszik meggátolni Fotó: Nagy Szabolcs

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 3. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Tiszavasvári (2.)–Nyírlugos (9.)

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – Minden mérkőzésre tisztességesen felkészülünk, ezúttal sincs másként. Játszottunk egy kemény meccset legutóbb Geszteréden, amelyet remélem, kiheverünk hétvégéig.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Szombaton mindig nagyon nehezen tudunk összeállni, de valahogy megbirkózunk vele.

Vasárnap

Kálmánháza (10.)–Geszteréd (8.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Az elmúlt hétvégen nagyon értékes győzelmet arattunk. Azt az alázatot, szervezettséget kell „kivinnünk” a következő hazai mérkőzésünkre is, akkor eredménnyel fog párosulni! Győzelemre szeretnénk természetesen játszani, de tudjuk, hogy ehhez meg is kell dolgoznunk majd a Geszteréd ellen, ajándékba nem fogjuk megkapni.

Horváth László, a Geszteréd játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, emellett reméljük, létszámban kiegyenesedünk, és pontot, pontokat tudunk elhozni.

Ófehértó (13.)–Apagy (9.)

Gresu Mihály, az Ófehértó edzője: – A jó erőkből álló Apagy az esélyesebb, a többit majd meglátjuk…

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Lelkes hazai csapat otthonába látogatunk, amelynek vannak veszélyes támadói. Sajnos, mostanában könnyen kapunk gólt, ezen a téren van hová javulnunk. A három pontért utazunk.

Kék (6.)–Tiszalök (14.)

Borza László, a Kék edzője: – Nem téveszt meg minket a Tiszalök eddigi szereplése, ha ki tudjuk kapcsolni az ellenfél támadósorát, akkor eredményesen zárhatjuk ezt a meccset.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Most mondjam azt, hogy ettől csak jobb jöhet, de ennek érdekében valamit már mutatni is kellene a pályán!

Levelek (4.)–Szakoly (7.)

Fabók István, a Levelek edzője: – A tiszalöki első félidőnk kicsit forráshiányosra sikerült. Pedig volt itt minden, friss levegő, „ződ” fű meg kék ég. A szünet után újratervezés, és hogy egy klasszikust idézzek: végre a cél irányába tartottunk. Igaz játékunkban még vannak hiányzó részek, de ezeket majd kitöltöm Purhabbal. Az látszik, a terhelést már jobban bírjuk, mint a Puskás Akadémia játékosai, mert ugye ők nincsenek hozzászokva főállásban, hogy egyik meccs jön a másik után. Tudom, a fiúk mindenféle biszem-baszom kifogásokkal nem fognak jönni, nem rinyálnak, ha nem úgy alakul valami. Mert úgy alakul!

Géczi Péter, a Szakoly edzője: – Vasárnap egy kemény, küzdelmes mérkőzésre számítok, amelyen össze kell kapnia magát a csapatnak, hogy visszaszerezzük az elmúlt mérkőzésen elbukott pontokat.

Nagykálló (3.)–Rakamaz (11.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Nem téveszt meg minket a Rakamaz idénykezdése, a heti megszokott ritmusunkban készülünk, szeretnénk hazai pályán szaporítani pontjaink számát.

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Véleményem szerint a mostani játékoskeret létszámban és mennyiségben is sokkal jobb, mint az előző szezonban volt, ezt az elmúlt két forduló eredményei nem igazolják, de biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb elkezdjük a pontgyűjtést, ami akár vasárnap is megvalósulhat.

Kótaj (1.)–Biri (12.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Hazai pályán nem lehet más célunk csak a három pont megszerzése.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Nem az a fő baj, hogy vesztettünk vasárnap, hanem az, hogy úgy éreztem, az ellenfél jobban akart, mint mi, ezt még egyszer nem szeretném átélni és azóta sem „emésztettem” meg! Ezúttal pedig jó ellenfél, jó játékosok, Kuman pedig jóbarát, jöjjön, aminek jönnie kell…!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .