Kattints a képre!!

Rendhagyó módon, a futsal NB I. negyedik fordulójában csütörtökön lépett pályára A Stúdió-Nyíregyháza, amely bajnokságot imponálóan, három győzelemmel kezdő Aramist fogadta.

A kék mezes nyíregyházi együttes sem tudta megállítani az Aramis menetelését Fotó: tudósítonktól

Az újonc nyírségiek sorsolása nem túl „baráti”: harmadszor játszottak otthon az őszi idény során, mindannyiszor felettébb acélos ellenféllel szemben. A jelenlegi listavezető Veszprém, a legutóbbi szezon ezüstérmese, a Berettyóújfalu után ezúttal a még hibátlan Aramis „jutott” számukra, vagyis egy bombaformában lévő együttes. A vendégek pedig bizonyították, hogy nem a szél hordta össze az eddig összeszorgoskodott kilenc, sőt immár tizenkét pontjukat: az első félidőben jelentősnek mondható előnyt szereztek, majd a folytatásban a derekasan küzdő nyíregyháziak is villantak, mindazonáltal harmadik vereségüket szenvedték el hazai környezetben, ámbátor ez benne volt a pakliban.

A Magyar Futsal Akadémia–Nyírbátor mérkőzés 20.30-kor kezdődött, erről később számolunk be.

Futsal NB I.: 4. forduló

A Stúdió-Nyíregyháza–Aramis 2–5 (0–3)

Continental Aréna, 380 néző, v.: Szűcs L., Szabó F. Nyíregyháza: Petró M. – Kovács R., Kovács G., Kovács E., Lakatos L. Csere: Szabolcsi M., Hegyes B., Ladányi D., Varga D., Krajnyák Zs., Lakatos P., Pataki I., Gyügyei Z., Bagdi R. Edző: Lovas Norbert. Gól: Varga D., Kovács R., illetve Bognár B. 2, Büki B., Moga E., Komáromi P.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .