Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság ötödik fordulóját rendezik hétvégén.

De miért? Fejes János a Mátészalka frontembere a mándoki fellépésen aligha szeretné feltenni ezt a kérdést… Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 5. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Mándok (4.)–Mátészalkai MTK (7.)

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Mátészalkán egész jól mennek a dolgok, lehetne udvarolgatni ezer irányból… Egy a lényeg, hogy már a bajnokság elején látszik, nagyszerű csapatuk van. Mi viszont óriási küzdeni tudásról tettünk tanúbizonyságot az elmúlt bajnokin és a nagy támogatást jelentő hazai közönségünkkel meg szeretnénk lepni ellenfelünket. Biztos, hogy minden erőnkre és maximális koncentrációra szükség lesz, hogy a három pontot itthon tartsuk, de ezen leszünk, ezt ígérhetem!

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Ismét egy komoly erőpróba vár ránk, hisz tudjuk, jó erőkből álló Mándokhoz látogatunk, amely és ezzal is tisztában vagyunk, az egyik leggólveszélyesebb támadósorral rendelkezik. Hál” istennek ezt magunkról is el tudom mondani, úgy néz ki, megtaláltuk a góllövő cipőinket. Ezen az úton szeretnénk tovább haladni, hozzátéve, a szombati mérkőzésen is óriási fegyelemre, alázatra lesz szükség, hogy a három pontot megszerezzük.

(A mérkőzés 14 órakor kezdődik)

Austria Juice-Vásárosnamény (12.)–Nyíregyháza Spartacus II. (5.)

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Nem rejtem véka alá, hogy nem voltam megelégedve egy-két ember hozzáállásával az előző meccsen, úgy gondolom, ezt átbeszéltük, remélem, az érintettek megértették, és egy nagyon jó csapat ellen olyan elszántsággal, elánnal lépünk pályára saját közönségünk előtt, hogy erre ne lehessen panasz.

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Hétről hétre készülünk és csak előre tekintünk, de azért a játékosoknak megemlítettem, hogy az előző bajnokságban aktuális ellenfelünk mindkét mérkőzésen pontokat vett el tőlünk. Az idei szezonra mindkét csapat kissé átalakult, de erre a hétvégére is úgy készülünk, hogy nyerni szeretnénk.

Kemecse (3.)–Nagyhalász (16.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Jó hozzáállással és jó felfogásban telik a bajnokság, a múlt heti „pihenő” is rátett egy lapáttal a hangulatra, szóval pont úgy készülünk erre a hétvégére is, mint az eddigiekre.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Ha van csapat, amely szisztematikusan, türelemmel fel van építve, akkor az a Kemecse. Már tavasszal is említettem, hogy bárki ellen győzelmi eséllyel lépnek pályára, viszont az akkori hektikus szereplésük mára a nyugalom szigetére érkezett, ami letisztult játékban nyilvánul meg. Készülünk tisztességgel, úgy vagyunk a bőrünkkel, mint az oroszok a gázzal: nem adjuk olcsón.

Nyírmeggyes (15.)–Újfehértó (1.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Túlzás nélkül mondhatom, hogy a megye első osztály legjobb állományával rendelkező csapata látogat hozzánk. A jobbnál is jobb teljesítményt kell nyújtanunk a pontszerzés érdekében.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A múlt heti hozzáállást és játékot, ha sikerül Nyírmeggyesen is pályára vinnünk, akkor tovább gyűjthetjük pontjainkat.

Vasárnap

Ibrány (14.)–Csenger (8.)

Kató István, az Ibrány edzője: – Hazai pályán számunkra nagyon fontos lenne megszerezni a három pontot, ettől is lesz nehéz ez a mérkőzés. Bízom a rendelkezésre álló játékosokban, hogy meg tudják oldani ezt a feladatot.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk idegenben is folytatni a jó szereplésünket, és vendégként megszerezni első pontjainkat.

Balkány (13.)–Nagyecsed (10.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A héten sok dolgot átbeszéltünk a játékosokkal, kíváncsian várom, lesz-e ennek foganatja a hétvégi mérkőzésen. Az biztos, sok fiatalnak fel kell nőni ehhez az osztályhoz, mert a biztos bennmaradásért is nagyon sokat kell dolgozni napról napra, pláne úgy, hogy kevesen vagyunk!  Egyetlen csapat sincs a bajnokságban, amely ellen elmondhatnánk, hogy ez egy tuti meccs lesz, mivel erős, kiegyenlített a mezőny.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Nagyon nehéz meccsre számítok, mindent el kell követnünk annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Kállósemjén (6.)–Tarpa (2.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Nem lesz ez a hétvégi bajnoki sem könnyű, viszont van mit javítanunk, akárcsak a Tarpa elleni nyári edzőmeccs eredményén. A múlt héten kiállított játékos és sérültjeink hiányát nem lesz egyszerű pótolni, de mindent meg fogunk tenni, hogy a három pontot otthon tartsuk, és közönségünk elégedett legyen, jól szórakozzon.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Két nagyon jó csapat fog találkozni. Mi a saját játékunkat fogjuk játszani és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy győztesen távozzunk.

Nyírbéltek (9.)–Nyírbátor (11.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Vártuk már ezt a mérkőzést, mivel földrajzilag ez szomszédvári meccsnek számít. Kevesen leszünk hétvégén, ugyanakkor remélem, akik pályára lépnek átérzik ennek a mérkőzésnek a jelentőségét és mindent megtesznek annak érdekében, hogy kedvező eredményt érjünk el.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Már mindenki várja ezt a meccset, különösen hogy az elmúlt hétvégén pihentünk. Remélem, mindenki ennek megfelelően áll a feladathoz, mert nem lesz könnyű mérkőzés, elvégre a Béltek otthon még nem vesztett pontot.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .