Kattints a képre!!

Jól muzsikál a Levelek. A megye kettőben újonc együttes a nyitányon kottából játszva ikszelt (2-2) – a Pannónia Zrt. csoportban meghatározó erőt képviselő – Apagy elleni szomszédvári derbin, majd idegenben húzta el (1-6) a Tiszalök nótáját.

Marincsák Roland (jobbról) és a leveleki csapat egyaránt elkapta a fonalat Fotó: Hegedűs Zoltán

Marincsák Roland, levelekiek harminckét éves csatára mindkét fellépésen betalált, ráadásul mindannyiszor a lélektanilag fontos első gólt berámolva.

– Minden nagyképűség nélkül elárulhatom, hasonló rajtban reménykedtünk, sőt, ha azt veszem, hogy az Apagy elleni meccsen a végén csúszott ki a kezünkből a győzelem, akár álomrajtot is vehettünk volna, de jól van ez így – taglalta az eddig történeket Marincsák Roland. – Azt viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy hatot rúgunk Tiszalökön. Együtt van a csapat, heti kétszer edzünk, ami ezen a szintem nem rossz, plusz tizenkét főnél kevesebben soha nem gyakoroltunk, és most már az is elmondható, Fabók Pista jó választás volt a kispadra. Szokták mondani, ha minden bajnokin egy gólt rúgsz, különösebb baj nem lehet, bár én nem szoktam tervezgetni. Nem vagyok az a típus, aki egyedül akar a király lenni, sőt, még túl önzetlennek is tartanak, egyébként az a lényeg, hogy menjen a csapatnak, a többi jön magától.

Videó (Ficze István): a leveleki Marincsák Roland gólja a legutóbbi, Tiszalök elleni bajnokin

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .