Kattints a képre!!

Kedd délelőtt tartották a Magyar Kupa megyei selejtező második fordulójának sorsolását, amelynek összecsapásait szeptember 28-án rendezik. A továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dől el.

Elklszült a második selejtezőkör sorsolása Fotó: szabolcsfociinfo

A Megyei Kupa előző kiírásának döntősei, a Nagyecsed és az Újfehértó, illetve az elődöntőben vereséget szenvedett Balkány kiemelést élveztek az első körben, ez a három csapat most csatlakozik a küzdelemsorozathoz. Több megyei első osztályú együttes egymás ellen csatázik, a slágermeccs alighanem a Tarpa-Mátészalka találkozó. A kiírás értelmében döntetlennél az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább, azonos osztályú ellenfelek esetében – nincs hosszabbítás – tizenegyespárbaj dönt.  Egyelőre nincs információ arról, mennyi egyesület kerül az országos főtáblára.

Magyar Kupa: megyei selejtező, 2. forduló

Szeptember 28., (kezdés: 15.30): Gyulaháza (megyei II. o.)–Kállósemjén (megyei I. o.), Mándok (megyei I. o.)–Nagyecsed (megyei I. o.), Újdombrád (megyei II. o.)–Ibrány (megyei I. o.), Biri (megyei II. o.)–Nyírbátor (megyei i. o.), Tarpa (megyei I. o.)–Mátészalkai MTK (megyei I. o.), Újfehértó (megyei I. o.)–Balkány (megyei I. o.), Pátroha (megyei II. o.)–Csengersima (megyei II. o.), Gergelyiugornya (megyei II. o.)–Nyírbéltek (megyei I.)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .