Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport harmadik fordulóját rendezik hétvégén.

A piros mezes baktai csapat a veresmarti katlanban folytatja bajnoki szereplését, a Vajára pedig rangadó vár Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 3. forduló (kezdés: 16 óra)

Vasárnap

Fényeslitke (7.)–Újdombrád (3.)

Mitalij Minyin, a Fényeslitke edzője: – Tudjuk, hogy egy jó csapatot fogadunk a hétvégén és nem mi vagyunk az esélyesek. De csodák mindig történhetnek! Nem fogunk feltartott kézzel pályára lépni, mindent megteszünk, hogy izgalmas mérkőzést lássanak a szurkolók.

Balla János, az Újdombrád edzője: – Litkén mindig jó mérkőzést szoktunk játszani, ezzel együtt a három pont megszerzésének reményében utazunk.

Szabolcsveresmart (13.)–Baktalórántháza (9.)

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nehéz bármi okosat mondani, jó lenne otthon tartani mindhárom pontot – mindegy milyen áron.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – A múlt héten négy gólt rúgtunk, mégsem sikerült nyernünk. Remélem, ezúttal többet teszünk a siker érdekében.

Tiszakanyár (10.)–Tuzsér (14.)

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Hazai pályán számunkra nem lehet más eredmény elfogadható, csak a három pont megszerzése!

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Mindig a pozitív oldalról kell megközelíteni a csapat játékát, ez pedig egyértelműen a szombati első félidő! Ha sikerül meghosszabbítani azt a minőségi játékot, akaratot és hozzáállást legalább hatvan perc hosszúságúra, ami igaz, hogy még messze nem kilencven, akkor megszerezhetjük első bajnoki pontjainkat! Kis lépésekkel jutunk messzire!

Vaja (4.)–Gergelyiugornya (12.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – Minden játékosomnak felhívom a figyelmét arra, hogy a sebzett oroszlán a legveszélyesebb. Ugyanakkor ez csupán egy játék, és a hétvégi mérkőzés után még huszonhárom forduló lesz hátra a bajnokság befejezéséig. Jó iramú, színvonalas találkozóra számítok.

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Régen, amikor még tippmixeltem imádtam az ilyen meccseket. Csak ránéztem a tabellára, na, mondom magamba: „ez a tuti mérkőzés, ezt hendibe rakom meg és nagy téttel.”

Ajak (2.)–Záhony (6.)

Barati István, az Ajak edzője: – Jól kezdtünk, folytatni szeretnénk, ezért, bár nagyon jó érzés, le kell zárnunk az ugornyai meccset, mert olyan, hogy minden sikerül legfeljebb egyszer van egy évben. A Záhony gyengébbnek tűnik, mint tavaly, de van ott még néhány jó futballista, úgyhogy meg kell majd érte dolgozni, ha győzni akarunk.

Golyán Gergő, a Záhony szakosztályvezetője: – Ellenfelünk legutóbb olyan eredményt ért el, amire mindenki felkapta a fejét. Ugyanakkor úgy érzem, nekünk is sikerült rendezni a sorainkat, ráadásul vasárnap már teljes lesz a keret, így győzelmet várok.

Pátroha (9.)–Gyulaháza (1.)

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – Még mindig a hétvégi vereség sokkol, ki lehet kapni, de nem így! Biztos vagyok benne, hogy ez egy rövid fáziskimaradás volt, és a csapat megmutatja a jól összerakott, fiatal, lendületes Gyulaháza ellen, mire is képes valójában.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Szeretnénk folytatni eredményes sorozatunkat. Jó csapatnak tartom a Pátrohát, ezért nagyon komolyan kell venni ezt a mérkőzést is!

Nyírkarász (11.)–Ladányi TC (5.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Hétvégén egy olyan Ladány lesz az ellenfelünk, amely sokkal jobban kezdte a bajnokságot, mint mi. Ennek ellenére bízom a csapatban és a három pont megszerzésében.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, a Karász nyilván arra fog törekedni, hogy ezt megakadályozza. A fiúknak mindent meg kell tenni, hogy ez a periódus ne szakadjon meg.

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .