Kattints a képre!!

Cuki-falatokat „tálaltak” a vasárnapi Gergelyiugornya–Ajak (1–5) megye kettes összecsapáson, amelyen a vendégek nyári szerzeménye, a nagy visszatérő Soós Tibor mesternégyessel segítette győzelemhez övéit, illetve szolgáltatta a Nyírerdő csoport meglehet, egyik legnagyobb őszi durranását – az utóbbi két szezon bajnokának otthonában.

Soós Tibor (elöl) fejjátéka ezúttal is hatékonynak bizonyult – három gólt eredményezett Fotó: tudósítónktól

A harminckét éves langaléta csatár három gólt bólintott (a negyediket lőtte…)  az ominózus meccsen, ami pályafutását ismerve minden csak nem meglepetés, fejjátékára valamennyi korábbi és jelenlegi együttese nyugodtan alapozhatott.

– Édesapámat hívták Cukrosnak, aztán egyszerűen megörököltem tőle – világosított fel Soós Tibor a Cuki becenév történetéről. – Sajnos, az elmúlt két és fél év nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Hál’ istennek ezen a meccsen minden összejött, lehet valaki segített fentről. Szeretném megköszönni a csapat tagjainak, nélkülük nem sikerült volna, hatalmas munkát végeztek! Köszönöm szépen a sok-sok gratulációt, nagyon jól esett. Kérem, említse meg, mihamarabbi felépülést a testvéremnek, gyógyulj meg, nagyon szeretünk! Kapusunk, Leskovics Attila az ugornyai mérkőzés előtt nősült: az ifjú párnak sok boldogságot kívánok a csapat nevében! Hajrá, Ajak!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .