Kattints a képre!!

A megyei harmadosztályú csapatok számára kiírt felkészülési torna hivatalos díjkiosztó ünnepségét szombaton tartották az Érpataki Falunap betétprogramjaként.  Az átadóra negyedórával Rúzsa Magdi koncert kezdése előtt került sor, az akkor már közel másfél ezres koncertre váró közönség előtt.  A csapatok képviselőinek dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő úr adta át a díjakat, Nagy Tamás főszervező konferálása mellett.

Pódiumrra szólították a torna legjobbjait Fotó: tudósítónktól

– Ha valaki azt mondja februárban, hogy a második kiírást ilyen keretek között zárjuk, szerintem csak mosolygok rajta. De megcsináltuk! Úgy gondolom mindkét fő célt elértük a sorozattal: izgalmas és színvonalas felkészülési mérkőzések a résztvevők számára, valamint a közösségi média, partnerünk a szabolcsfociinfo.hu segítségével erőteljesen sikerült promózni ezt a bajnoki osztályt. Ahhoz, hogy ez ilyen szépen összejöjjön, több embernek jár köszönet. Elsőként Nagy Miklós elnök úrnak, aki miután vázoltam számára a tervezetet egyből támogatott tavaly novemberben, és ott állt mögöttünk végig. A résztvevő csapatoknak és vezetőiknek, hiszen ők adták ennek a sava-borsát. A díjátadó kapcsán óriási köszönet Nagy Imre Attiláné polgármester asszonynak, mivel nem csak betétprogram lett az átadó, hanem az ő jóvoltából főidőben kerülhetett rá sor, nem akármilyen közönség előtt. Képviselő úrnak is hatalmas köszönet és tisztelet, hogy azonnal igent mondott a felkérésre és átadta a díjakat, ezzel is elismerve a munkát, amit ebbe beletettünk – fogalmazott Nagy Tamás az ÉSE technikai vezetője és egyben a sorozat ötletgazdája, illetve főszervezője.

Felkészülési torna: ez történt

A torna végeredménye: 1. Nyírtelek 13 pont (31-13), 2. Herkules FC Nagykálló 9 pont (24-10), 3. Nyírtura 8 pont (19-14), 4. Nyírtét 7 pont (22-20), 5. Érpatak 3 pont (12-28), 6. Máriapócs 1 pont  (15-36). Gólkirály: Bakró Attila (Nyírtelek, 13 góllal.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .