Kattints a képre!!

Jó a Tibi csoki, Tibi atyát pedig sokan követik, na és itt van nekünk Somogyi Tibi, aki élményekben és sikerekben gazdag pályafutása újabb fejezettel bővült: az Újfehértó harminckét éves futballistája mesterhármast rámolt a Nagyhalász elleni idegenbeli megye egyes bajnokin (0-4).

A mesterhármast szerző Somogyi Tibor családi körben ünnepelt Fotó: magánarchívum

A nyáron az Ibránytól visszatért – korábban a városban felcseperedett – középpályás egyébként is fickándozik, három bajnoki fellépésen ötször köszönt be, nem mellesleg Piskóti Zsolt legénysége hibátlan teljesítménnyel vezeti a tabellát.

– Nem vagyunk könnyű helyzetben, mert az összes őszi mérkőzésünket idegenben játsszuk le, ezért minden egyes megszerzett pontunknak óriási jelentősége van – taglalta Somogyi Tibor. – Szerencsére nagyon jól sikerült a rajt, csapat és egyéni szinten is. Három meccs, három győzelem, ezeken pedig sikerült ötször betalálnom, talán a hazai levegő teszi. Nem volt még ilyen eredményes szezonkezdetem, az is igaz, hogy a korábbi években más volt a csapaton belüli szerepem, a játékom szerintem nem változott: most többször érek kapu elé és ez gólokban is megmutatkozik. Egyértelmű, hogy szeretnék minél többször betalálni, és jó játékkal hozzájárulni az Újfehértó sikeres szerepléséhez. A legfontosabb, hogy a csapatként legyünk továbbra is legalább ennyire hatékonyak, az egyéni siker és elismerés csak hab a tortán. Mindenesetre bízom a hasonló folytatásban, a végén pedig meglátjuk mi sül ki belőle.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .