Kattints a képre!!

Akik esetleg a szezon elején aggódtak, hogy nem lesz „eleje” a Mátészalkának, mostanra megnyugodhattak.

Szokolai Márk háromszor küldte rendeltetési helyére a labdát Fotó: tudósítónktól

Igaz, ami igaz, az Ibrány elleni kupamérkőzésen (0–0), majd a Kállósemjén elleni megye egyes nyitóbajnokin (1–0) nem sült a csapatnak, időközben azonban megnyitották a gólcsapot. A nagyhalászi újabb kupafellépésen, majd a Vásárosnaménnyal vívott szombati bajnokin egyaránt négy-négy gólt rámoltak be a szatmáriak. Utóbbi összecsapáson Szokolai Márk mesterhármast jegyzett: a huszonegy éves, a nyáron a Cigándtól érkezett csatár – a jelek szerint – elkapta a fonalat.  Szó se róla, szükség is lesz termelékenységére, a Szalka ugyanis három fronton érdekelt: a bajnokság mellett a Megyei-, illetve a Magyar Kupában is menetel. Olyannyira, hogy szeptember 17-én az NB I-es Újpestet fogadja!

– Gólt akartam szerezni, ez csak ráadásként jött, hogy háromszor is sikerült betalálni – fejtegette Szokolai Márk. – Tavasszal alig játszottam a Cigándban, mert el volt szakadva a bokaszalagom, a felkészülés során utolértem magam, és mondhatom, nagyon jól érzem Szalkán magam. Azt gondolom, hamar beilleszkedtem, hál istennek már a gólok is jönnek, a csatárt pedig ezek száma minősíti. Jó lenne tizenöt-húsz gólig eljutni az idény végéig, majd meglátjuk… Az is biztos, még nem játszottam NB I-es csapat ellen, talán a többiek nevében is beszélhetek, motiváltak vagyunk, de első a bajnokság, ott kell minél jobban teljesíteni!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .