Kattints a képre!!

Az elmúlt hétvége a nagy sorozatok lecsengéséről szólt. A Kállósemjén veretlenségi szériájának, illetve annak megszakadásnak külön cikket szenteltünk hétfőn, ezúttal a Gergelyiugornya kerül terítékre.

A gergelyiugornya katlant csaknem három év elteltével vették be Fotó: tudósítónktól

A megyei másodosztály Nyírerdő csoportjának kétszeres bajnoki címvédője igazán veretes szakaszt zárt le az Ajak elleni – főleg a különbség miatt meglepő – 5-1-es hazai zakóval. A Tisza-partiak ugyanis 2019 október 20-a óta nem kaptak ki saját otthonukban, akkor a szép emlékű Demecser babrált ki velük, vagyis csaknem három évig volt bevehetetlen katlanjuk.

– Megmondom őszintén, sokat nem aludtam a mérkőzés utáni estén – vallotta be Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese. – Nem is a vereség miatt, mert a világ legjobb csapatai is kikapnak néha, az is igaz, minden sorozat megszakad egyszer, jobban bántott, hogy ránk nem jellemző módon egész meccsen taktikai hibák sorozatát követtük el, csakhogy mást ne említsek, mind az öt gólt rögzített helyzetből kaptuk, amire ugye lett volna időnk felkészülni. Ami nekem még kicsit „furcsa” volt, hogy a lefújás után még volt kedve a csapatnak nevetgélni, mulatni… Nem azt mondom, hogy sírni kellett volna a játékosoknak, de én úgy érzem, lehetett volna ezt a nagy különbségű vereséget kicsit szerényebben is megünnepelni…!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .